- 2 Aralık 2015
- 31.747
- 105.774
- 598
Kazen Atina'daymış.Gelecekler demesi için ,kendisinin gelmesi gerekiyor galibaBende, Kazen ne zaman "gelecekler" diyecek diye bekliyorum Evet bize yasak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kazen Atina'daymış.Gelecekler demesi için ,kendisinin gelmesi gerekiyor galibaBende, Kazen ne zaman "gelecekler" diyecek diye bekliyorum Evet bize yasak
Kazen Atina'daymış.Gelecekler demesi için ,kendisinin gelmesi gerekiyor galiba
Ben de Nevresteye dedim sen de diye,olmuyormuş,Onun demesi gerekiyormuş.Sen de oyunu değiştir o zaman.Sahi kime oy verdin veye vermeyi düşünüyorsunEe Kazen yok madem bu sefer Mune desin "gelecekler"diye gir bak aynı insanin morali bozuluyor.
Zaten oy hakkımızda düşmüş
Ben şimdi nasıl kendime oy verecem
Kazen Atina'daymış.Gelecekler demesi için ,kendisinin gelmesi gerekiyor galiba
Ben de Nevresteye dedim sen de diye,olmuyormuş,Onun demesi gerekiyormuş.Sen de oyunu değiştir o zaman.Sahi kime oy verdin veye vermeyi düşünüyorsun
Ben deOy vermedim daha hala düşünüyorum ya
Yok ya hızlı çikiş yaptım biri bedduami etti ne kaldım 9da bari 2 rakamlı olaydimOyun yerinde oynarsın tabi
Sen burma baklavaya verecen ben biliyorumBen de
Yapan çok güzel yapmış ,sarması da var,bayağı uğraşmış kadın,iyi olur versem aslında.Sen burma baklavaya verecen ben biliyorum
Yani gül tatlısıda teee burdan güzelliğiyle beni benden aliyoda irmikli cıtır tatliya gitti oyumYapan çok güzel yapmış ,sarması da var,bayağı uğraşmış kadın,iyi olur versem aslında.
Allah için sunumu güzel yapmış kerataAma tadını beğenmedim ben,daha önce yemiştim.Yememiş olsaydım ,ona oy verirdim.Yani gül tatlısıda teee burdan güzelliğiyle beni benden aliyoda irmikli cıtır tatliya gitti oyum
Allah için sunumu güzel yapmış kerataAma tadını beğenmedim ben,daha önce yemiştim.Yememiş olsaydım ,ona oy verirdim.
O tarifi de daha önce yemedim,görüntü güzel,pratik bir tarif ama test etmeden olmazSanki tadı yavan olur gibime geldi.En güzeli burmaYarişmanın tek kadayıfina ver o zaman
Burma şöbiyet baklava hepsi aynı tat olarakO tarifi de daha önce yemedim,görüntü güzel,pratik bir tarif ama test etmeden olmazSanki tadı yavan olur gibime geldi.En güzeli burma
Bu tarif klasik gul tatlisindan cok farkliydi sekerim belki tadıda hosuna gider bu seferAllah için sunumu güzel yapmış kerataAma tadını beğenmedim ben,daha önce yemiştim.Yememiş olsaydım ,ona oy verirdim.
Yap gönder bana ,tadına bakayım,maksat önyargım gitsinBu tarif klasik gul tatlisindan cok farkliydi sekerim belki tadıda hosuna gider bu sefer