- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Önümüz ramazan canımSen mi corba istiyon bilinmeyen cim
Kiz bu sicakta ne corbasi allasen
Aslında sulu yemekte fena olmaz, gerçi bana farketmez, sadece öneriydi..
Süslü Nuryolu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önümüz ramazan canımSen mi corba istiyon bilinmeyen cim
Kiz bu sicakta ne corbasi allasen
Sağolasın nevoşum ,Çok teşekkürlerHerşey çok güzel olmuş canımRabbim tekrarını nasip etsin inşallah
Sonrada hava çok sıcak çorba olmaz dersiniz
Tamam olur anlaştıkMeyveli pastalar değil sadece pastalar olabilirNuryolu bize 5 corba tarifi verse yetmezmi Nevreste hem corbamiz olur hemde bu kategori meyveli pastalar
Tamam olur anlaştıkMeyveli pastalar değil sadece pastalar olabilirNuryolu bize 5 corba tarifi verse yetmezmi Nevreste hem corbamiz olur hemde bu kategori meyveli pastalar
Sağolasın nevoşum ,Çok teşekkürler
Yok dimem ,söz çorbayı sen mi istiyon yoksa bilinmeyen mi nevoş
Nuryolu bize 5 corba tarifi verse yetmezmi Nevreste hem corbamiz olur hemde bu kategori meyveli pastalar
Önümüz ramazan canım
Aslında sulu yemekte fena olmaz, gerçi bana farketmez, sadece öneriydi..
Süslü Nuryolu
Aslında ben istiyorum oda bana destek oluyor
Fedakarlik lazim nur abla once pesin pesin ver corba tariflerini sonra yapalim pastalariyoksa nevreste birakmaz pasta yapmamizi ramazanda corba eksik diye diye mahveder bizi5 çoba mı ? ne oluyor burada ? ne çorbası ne tarifi ? pasta kategorisinde niye çorba veriyim ? zeki müren de bizi görecek mi
daha once yapilmadimi hic corbalarTamam olur anlaştıkMeyveli pastalar değil sadece pastalar olabilir
El yapımı 5 çorba tarifini bekliyorum
Fedakarlik lazim nur abla once pesin pesin ver corba tariflerini sonra yapalim pastalariyoksa nevreste birakmaz pasta yapmamizi ramazanda corba eksik diye diye mahveder bizi
daha once yapilmadimi hic corbalar
Yok degilim Rabbim bagislasin oglunu benimde cok sevdigim bi isim nick dusunurken aklima geldi oyle yaptim oyle kaldi artikhımm, bi düşüniyim o zaman benim oğlumun adı da talha canım,talha ismini çok severim. Sen evlimisin
Ya aslında kahvaltı masaları konusunda iken konuşulmuştu ramazan öncesi güzel bir yemek yada çorba kategorisi yada et kategorisi yaparız demişti Nevreste , onun için dedimdiSağolasın nevoşum ,Çok teşekkürler
Yok dimem ,söz çorbayı sen mi istiyon yoksa bilinmeyen mi nevoş
Yok degilim Rabbim bagislasin oglunu benimde cok sevdigim bi isim nick dusunurken aklima geldi oyle yaptim oyle kaldi artik
Ramazanda tarif bulamazsam peşinize düşeceğimFedakarlik lazim nur abla once pesin pesin ver corba tariflerini sonra yapalim pastalariyoksa nevreste birakmaz pasta yapmamizi ramazanda corba eksik diye diye mahveder bizi
Bi tane daha pasta yapalim sonra zaten ramazan sofralari kategorisi olurkategori olarak bana denk gelmedi hiç,öncesinde yapıldı mı bilemiyorum ama yemek kategorisinde falan çorba ile katılan arkadaşlar vardı onları hatırlıyorum
Sen bana destek oluyorsun çok sağol arkadaşımKimse desteklemiyorBiraz duygu sömürüsü yapayımYa aslında kahvaltı masaları konusunda iken konuşulmuştu ramazan öncesi güzel bir yemek yada çorba kategorisi yada et kategorisi yaparız demişti Nevreste , onun için dedimdi