• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Nuryolu bize 5 corba tarifi verse yetmezmi Nevreste :KK53: hem corbamiz olur hemde bu kategori meyveli pastalar:rolleyes:
Tamam olur anlaştık:KK73:Meyveli pastalar değil sadece pastalar olabilir:KK45:
El yapımı 5 çorba tarifini bekliyorum:KK70::KK70:

Nuryolu bize 5 corba tarifi verse yetmezmi Nevreste :KK53: hem corbamiz olur hemde bu kategori meyveli pastalar:rolleyes:

5 çoba mı ? ne oluyor burada ? ne çorbası ne tarifi ? pasta kategorisinde niye çorba veriyim ? zeki müren de bizi görecek mi:KK53:
Fedakarlik lazim nur abla once pesin pesin ver corba tariflerini sonra yapalim pastalari:KK45::KK45:yoksa nevreste birakmaz pasta yapmamizi ramazanda corba eksik diye diye mahveder bizi:KK47:

Fedakarlik lazim nur abla once pesin pesin ver corba tariflerini sonra yapalim pastalari:KK45::KK45:yoksa nevreste birakmaz pasta yapmamizi ramazanda corba eksik diye diye mahveder bizi:KK47:
Ramazanda tarif bulamazsam peşinize düşeceğim:KK70:

kategori olarak bana denk gelmedi hiç,öncesinde yapıldı mı bilemiyorum ama yemek kategorisinde falan çorba ile katılan arkadaşlar vardı onları hatırlıyorum:KK69:
Bi tane daha pasta yapalim sonra zaten ramazan sofralari kategorisi olur :KK9:

Back