- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Valla ya..Yeni kategori ne olacak muhabbetlerine girdin ondan sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya..Yeni kategori ne olacak muhabbetlerine girdin ondan sonra
Ben sana baştan söylemeyi unuttumAlışkanlık yaparız,bağımlılık yaparızValla ya..
Nevreste yeni kategori nasil belli oluyor anket mi yapilacak birde hangi gün belli olacakMesaj tekrarı olmuş
Canım anket ile belirliyoruzNevreste yeni kategori nasil belli oluyor anket mi yapilacak birde hangi gün belli olacak
Merhaba canım hoşgeldin nasılsınSenin minik kaç aylık olduMerhaba
İyiyim tatlım seni sormalı sporla aran nasıl gidiyor.Merhaba canım hoşgeldin nasılsınSenin minik kaç aylık oldu
İyi gidiyor canım çok şükür4 kilo verdim Son 2 kilo kaldıBayağı sıkılaşma oldu çok faydasını gördümİyiyim tatlım seni sormalı sporla aran nasıl gidiyor.
Kuzucuk 8 aylik oldu teyzesi
İyi gidiyor canım çok şükür4 kilo verdim Son 2 kilo kaldıBayağı sıkılaşma oldu çok faydasını gördüm
Maşaallah bayağı büyümüş
Sağol canımDiyet yapsaydım daha çabuk olurduAma ne yazıkki yapamıyorumİstediğin kilona gelmene birsey kalmamış sevindim senin adına.
Büyüdü teyzesi iyice el ayak oldu
Hangi spor merak ettimbende gecen ay cok iyiydi spor falan bu ay bosladim bayaİyi gidiyor canım çok şükür4 kilo verdim Son 2 kilo kaldıBayağı sıkılaşma oldu çok faydasını gördüm
Maşaallah bayağı büyümüş
Haftada 3 gün spor salonuna gidiyorum canımHangi spor merak ettimbende gecen ay cok iyiydi spor falan bu ay bosladim baya
Masallah canim spor çok önemli gercektenbende yapmayi cok severimde iste tembellik etmesemHaftada 3 gün spor salonuna gidiyorum canım
Birde bende 3 çocuk varÖyle olunca pek boş kalmıyorum
2 ayda basenlerde 5cm incelme oldu şimdilik harika gidiyorSağol canımDiyet yapsaydım daha çabuk olurduAma ne yazıkki yapamıyorum
Senin nasıl gidiyor
Maşaallah canım
Ben kilo problemleri dışında sağlık için yapıyorum canım doktor önerisiMasallah canim spor çok önemli gercektenbende yapmayi cok severimde iste tembellik etmesem
Bayağı incelme olmuşİnşaallah canım2 ayda basenlerde 5cm incelme oldu şimdilik harika gidiyor
Ağustosta düğünümuz var inşallah istediğim ölçülere gelirim o zamana kadar :)
Kesinlikle.Bayağı incelme olmuşİnşaallah canım
Bende kiloyu az verdim ,incelme daha fazla oldu.Spor yapmak en iyisi
İnşaallah hep öyle olurKesinlikle.
Alışkanlık oldu bende yapmadığım gün kendimi eksik hissediyorum
Onemli bisi degildir insallahspor bencede saglik icin zaten cok onemliBen kilo problemleri dışında sağlık için yapıyorum canım doktor önerisi
Keşke her zaman fırsat bulup yapabilsem