• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ya aslında kahvaltı masaları konusunda iken konuşulmuştu ramazan öncesi güzel bir yemek yada çorba kategorisi yada et kategorisi yaparız demişti Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. , onun için dedimdi :cool:

Benim için farketmez bilinmeyenim, Ramazanda ramazan sofraları oluyor ya hani, yemek kategorisi öncesi tatlı olsa daha iyi olur dedim di ama ramazana için değişik tarifler öğrenmkte güzel olur:KK50:

Benim için farketmez bilinmeyenim, Ramazanda ramazan sofraları oluyor ya hani, yemek kategorisi öncesi tatlı olsa daha iyi olur dedim di ama ramazana için değişik tarifler öğrenmkte güzel olur:KK50:
Nur şu an tatlı kategorisi yapıyoruz :KK45::KK48:

Sen bana destek oluyorsun çok sağol arkadaşım:KK60:Kimse desteklemiyor:cry:Biraz duygu sömürüsü yapayım:KK70:

Aşk olsun nevoşum, ben senin tarafındayım:KK60::KK60:...Sen meyve çok seversin diye meyveli diyorum aslında,spor da yapıyon yağlı vıvık vıcık yimekler kilo yapar diye şeettim yani aslında mesela belki:KK52::KK53::KK45::KK45::KK45:

Ben pek buraların kuralını bilmediğimden yani ramazanda yarışma devam ediyormu etmiyormu diye.. :KK64:
Ya neyse, bakalım daha gün doğmadan neler doğar, şimdi bir şeylere ısrar ediyorum ama vaz da geçebilirim hani :KK70:
Sonuçta ramazan öncesi ve sonrası malum deniz sezonu, ben denize giderim:cool:

Tamam o zaman sen onu ikna et benim biraz işim var:KK45:Döndüğümde o seni ikna etmiş olmasın:KK70::KK70:
Tamam bi deniyim aslinda 5 corba yapmak hicte zor degil haftada 1 corba tarifiyle tamamdir bu is:KK59: esin cocugunda mutlu olur yap corbalari gecelim pasta yapimina :KK73:soylee booll kremali suslu puslu artik kurdele takmanada gerek kalmaz:KK48:

Aşk olsun nevoşum, ben senin tarafındayım:KK60::KK60:...Sen meyve çok seversin diye meyveli diyorum aslında,spor da yapıyon yağlı vıvık vıcık yimekler kilo yapar diye şeettim yani aslında mesela belki:KK52::KK53::KK45::KK45::KK45:
Ben diyet yapmadan kilo veriyorum canım:KK45:Sen beni merak etme:KK70::KK70:

Ben pek buraların kuralını bilmediğimden yani ramazanda yarışma devam ediyormu etmiyormu diye.. :KK64:
Ya neyse, bakalım daha gün doğmadan neler doğar, şimdi bir şeylere ısrar ediyorum ama vaz da geçebilirim hani :KK70:
Sonuçta ramazan öncesi ve sonrası malum deniz sezonu, ben denize giderim:cool:
Ramazan ayında Ramazan sofraları yapıyoruz canım;)
Ben geçen neden çorba istediğimin sebebini yazmıştım:KK45:Ramazan sofraları ile alakalı değil :KK45:Menüler için:21:

Back