- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
19 canimTeşekkürler canım, yaş kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 canimTeşekkürler canım, yaş kaç
Ya aslında kahvaltı masaları konusunda iken konuşulmuştu ramazan öncesi güzel bir yemek yada çorba kategorisi yada et kategorisi yaparız demişti Nevreste , onun için dedimdi
Yok ben nuryolu ablami ikna calismalarindayim az bekle nevrestecimRamazanda tarif bulamazsam peşinize düşeceğim
Tamam o zaman sen onu ikna et benim biraz işim varDöndüğümde o seni ikna etmiş olmasınYok ben nuryolu ablami ikna calismalarindayim az bekle nevrestecim
Nur şu an tatlı kategorisi yapıyoruzBenim için farketmez bilinmeyenim, Ramazanda ramazan sofraları oluyor ya hani, yemek kategorisi öncesi tatlı olsa daha iyi olur dedim di ama ramazana için değişik tarifler öğrenmkte güzel olur
Kıyamam yazık arkadaşımSen bana destek oluyorsun çok sağol arkadaşımKimse desteklemiyorBiraz duygu sömürüsü yapayım
Biz doyamadik tatlilaraNur şu an tatlı kategorisi yapıyoruz
Noldu yaBana abla dedin di diye sordum ,ahahhaaa
Sen bana destek oluyorsun çok sağol arkadaşımKimse desteklemiyorBiraz duygu sömürüsü yapayım
Nur şu an tatlı kategorisi yapıyoruz
Ben pek buraların kuralını bilmediğimden yani ramazanda yarışma devam ediyormu etmiyormu diye..Benim için farketmez bilinmeyenim, Ramazanda ramazan sofraları oluyor ya hani, yemek kategorisi öncesi tatlı olsa daha iyi olur dedim di ama ramazana için değişik tarifler öğrenmkte güzel olur
Ahhhh canım arkadaşım benim kimse beni anlamıyor bir sen varsınKıyamam yazık arkadaşım
Tamam bi deniyim aslinda 5 corba yapmak hicte zor degil haftada 1 corba tarifiyle tamamdir bu is esin cocugunda mutlu olur yap corbalari gecelim pasta yapimina soylee booll kremali suslu puslu artik kurdele takmanada gerek kalmazTamam o zaman sen onu ikna et benim biraz işim varDöndüğümde o seni ikna etmiş olmasın
Ben diyet yapmadan kilo veriyorum canımSen beni merak etmeAşk olsun nevoşum, ben senin tarafındayım...Sen meyve çok seversin diye meyveli diyorum aslında,spor da yapıyon yağlı vıvık vıcık yimekler kilo yapar diye şeettim yani aslında mesela belki
Noldu ya
Ben diyet yapmadan kilo veriyorum canımSen beni merak etme
Ramazan ayında Ramazan sofraları yapıyoruz canımBen pek buraların kuralını bilmediğimden yani ramazanda yarışma devam ediyormu etmiyormu diye..
Ya neyse, bakalım daha gün doğmadan neler doğar, şimdi bir şeylere ısrar ediyorum ama vaz da geçebilirim hani
Sonuçta ramazan öncesi ve sonrası malum deniz sezonu, ben denize giderim
Bu sefer bizim dediğimiz olsun sonra sizin dediğiniz olurHem şuan çilekler hormonluÖnümüzdeki ay daha güzel olurAAAA evettt , doğru ya Kıvırmak için bişey bulamıyom