• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ramazan ayında Ramazan sofraları yapıyoruz canım:KK66:
Ben geçen neden çorba istediğimin sebebini yazmıştım:KK45:Ramazan sofraları ile alakalı değil :KK45:Menüler için:21:
Ne yapalım Nevrestem, süslüler çetesi bastırıyor, :KK30::KK70:
Evet menüler için demiştin ve link atmıştın, çok güzel çalışmalar onlar.. :KK37:
Aman bana bakmayın, yaz ayları bana güven olmaz:KK48:

Bu sefer bizim dediğimiz olsun sonra sizin dediğiniz olur:KK45:Hem şuan çilekler hormonlu:KK30::KK30:Önümüzdeki ay daha güzel olur:KK70:

Çilek kullanmazdık bizde yaw:KK53::KK53::KK53: Olsun yahu ne farkeder, ha meyve ha yemek....maksat eğlenmek paylaşmaksa hepsi güzel olur.Çoğunluk ne drse onu seçiyorum nevosum, yimek olsun:KK19::kk77::kk77:

Bişey olmadı canım, bazen 1 yaş fark olunca bile abla diyolla kıllanıyorum:KK53: Sen rahatça söyleyebilirsin :KK30:
Yok canim oglun 7 yasinda 16 yaşında bile evlensen bile benden 3-4 yas büyük oluyosun diye düşündüm ondan rahatca abla dedim:KK70::KK70::KK70:bende herkese demem normalde kimsenin yasi belli degil ne bileyim:KK64:

Ne yapalım Nevrestem, süslüler çetesi bastırıyor, :KK30::KK70:
Evet menüler için demiştin ve link atmıştın, çok güzel çalışmalar onlar.. :KK37:
Aman bana bakmayın, yaz ayları bana güven olmaz:KK48:

Yok canim oglun 7 yasinda 16 yaşında bile evlensen bile benden 3-4 yas büyük oluyosun diye düşündüm ondan rahatca abla dedim:KK70::KK70::KK70:bende herkese demem normalde kimsenin yasi belli degil ne bileyim:KK64:

Ahahhaah :D Doğru haklısın canım:KK48:

Back