• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Onemli bisi degildir insallah:KK200:spor bencede saglik icin zaten cok onemli:KK49:
Yok canım önemli değil :KK19:Tiroid ve akdeniz anemisi problemim var;)Birde d vitamini,folic asit eksikliği... Hormonların çalışması ,vücut ağrılarımın geçmesi için spor yapmam gerekiyordu.Tabi birde kilo verince daha iyi oluyor..:KK19:

Yok canım önemli değil :KK19:Tiroid ve akdeniz anemisi problemim var:KK66:Birde d vitamini,folic asit eksikliği... Hormonların çalışması ,vücut ağrılarımın geçmesi için spor yapmam gerekiyordu.Tabi birde kilo verince daha iyi oluyor..:KK19:
Cok gecmis olsun canim :KK19:insanda kilo olunca butun vücut etkileniyoo_O

Yok kiz ,nevosun kilo sorunu yok ,mash manken gibi hatun :KK200: Bi iki kg hepimizde olan bi fazlaliktan bahsediyor bence , dimi nevos Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.
Biliyorum canim o anlamda demedim yanlis anlasilma olmus sanırım :KK70:ben genel olarak kilo vücudun sıhhatine engel demek istemiştim:KK49:spor yapmak icin illa kilolu olmaya gerek yok saglik icin zaten basli basina cok onemli

2016-04-21 21.07.15.jpg
2016-04-21 21.07.24.jpg

Dünden bir kare :)

Back