Birde tadına baksalar neler söyleyecekler kimbilirEvet itiraf ediyorun hazır aldım baklavayı ya değilse inanmıycaklar : D
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde tadına baksalar neler söyleyecekler kimbilirEvet itiraf ediyorun hazır aldım baklavayı ya değilse inanmıycaklar : D
Dün gece senin kulaklarını çınlattıydık Nevreste ile, et yemekleri kategorisinde sen de girecekmişsin diye duymuştuk, hatta çorba falan olursa daBende iyiyim canım
Seni gördüm bi hal hatır sorayım dedim :)
Ben değilimdir oDün gece senin kulaklarını çınlattıydık Nevreste ile, et yemekleri kategorisinde sen de girecekmişsin diye duymuştuk, hatta çorba falan olursa da
Gayet sendinBen değilimdir o
Ben az önce gelince yazacaktımDedim ayda yılda bir beni sormaya gelmiş korkmasınSonra bir daha gelmezDün gece senin kulaklarını çınlattıydık Nevreste ile, et yemekleri kategorisinde sen de girecekmişsin diye duymuştuk, hatta çorba falan olursa da
İyiyim canım sen nasılsınÇocuklar iyiler geçtiğimiz hafta 2 gösterimiz vardı atlattık yarın 23 Nisan gösterisi var ona hazırlık yapıyoruzBende ellerinden öpüyorumMerhaba Nevreste
Nasılsın iyimisin, çoluk çocuk nasıl, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper, herkese selam ederim..
Daha o kategorilere çookk varBen az önce gelince yazacaktımDedim ayda yılda bir beni sormaya gelmiş korkmasınSonra bir daha gelmez
Biz seninle çorba diye diretelimBu sefer sıra bizde Bana ne bana neDaha o kategorilere çookk var
Baksanıza süslüler hep tatlı istiyor
Allah iyilik versin yavrıımm..İyiyim canım sen nasılsınÇocuklar iyiler geçtiğimiz hafta 2 gösterimiz vardı atlattık yarın 23 Nisan gösterisi var ona hazırlık yapıyoruzBende ellerinden öpüyorum
Gayet sendin
Olduuuu size iyi günnerrrrBen az önce gelince yazacaktımDedim ayda yılda bir beni sormaya gelmiş korkmasınSonra bir daha gelmez
Amin inşaallahAllah iyilik versin yavrıımm..
Bilmukabele, el öpenlerin çok olsun
Ya sen hemen ikna oluyorsun,Biz seninle çorba diye diretelimBu sefer sıra bizde Bana ne bana ne
Senden çok bahsediyoruz Kulakların çınlarsa hemen koş buraya gelOlduuuu size iyi günnerrrr
Bu konuda çok haklısın hemen ikna oluyorumYa sen hemen ikna oluyorsun,
Çoğunluğu kırmıyorsun, vur yumruğunu masaya buranın patronu benim. Hmmmmmm de
Size selam veren borçlu çıkıyor daha da gelmemSenden çok bahsediyoruz Kulakların çınlarsa hemen koş buraya gel
Yok biz selam vermeden muhabbet etmiştikSelam vermesen bile bize borçlusunSize selam veren borçlu çıkıyor daha da gelmem
Ah hemşire sorma..Size selam veren borçlu çıkıyor daha da gelmem
Yeni kategori ne olacak muhabbetlerine girdin ondan sonraAh hemşire sorma..
Bi keresinde bende selam verdim di, işte görüyorsun halimi