• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yine sahuru mu bekliyorsun canım?Öğleye kadar da yatarsın o zaman?:KK45:
Sıkıyorsa yatayim, sabah erken kalkıp 8 de kahvaltı, sonra ennemi 10 da doktora, sonra öğleden sonra annemi ablamlara götürüp ordan spora, eve gel duş al hazırlan akşamda erkek arkadasimla yemeğe :confused::confused:

Sıkıyorsa yatayim, sabah erken kalkıp 8 de kahvaltı, sonra ennemi 10 da doktora, sonra öğleden sonra annemi ablamlara götürüp ordan spora, eve gel duş al hazırlan akşamda erkek arkadasimla yemeğe :confused::confused:
:nazar:Maşallah sana, bayağı yoğunsun.Allah güç versin canım:KK19:.Anneciğine de şifa versin Rabbim.

:KK70: yok bacım hanımlar döktürmüşler maşallah :KK66:

Daha fazla katılım bekliyordum açıkçası ..
Baştan beri açacağım ,katılacağım dedin Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. rahat bırakmaz seni.Başta kadınlar coştu.Sonradan sunumlardan mı gözü korktu milletin ,bıçak gibi kesildi.Ben de katılımı yoğun olur diyordum .En çok hangisini beğendin ,kulağıma söyle ,kimseye demem:KK45:

Baştan beri açacağım ,katılacağım dedin Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. rahat bırakmaz seni.Başta kadınlar coştu.Sonradan sunumlardan mı gözü korktu milletin ,bıçak gibi kesildi.Ben de katılımı yoğun olur diyordum .En çok hangisini beğendin ,kulağıma söyle ,kimseye demem:KK45:
İlahi deynep :-) çok degerlendirmeli bakamadım bakınca kulagına eğilirim :-).
Yapıcam inşallah;)

Back