- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Bende diyom bu hatun nerelerdeInzivaya cekildiydim canim
Hoşgeldin cimcimem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diyom bu hatun nerelerdeInzivaya cekildiydim canim
Çok uzun sürdü
Nasılsın, neler yapıyorsun
Bende diyom bu hatun nerelerde
Hoşgeldin cimcimem
Tamam bekliyorumYarın inşallah yapmayı düşünüyorum nevracım ...
Tatlıyı söylemedim dimi ya şimdi rakip olursun paklavama neme lazım demeyim
Yarın inşallah yapmayı düşünüyorum nevracım ...
Tatlıyı söylemedim dimi ya şimdi rakip olursun paklavama neme lazım demeyim
Allah kolaylık versin canımIyim diyelim iyi olalım.
Ev çocuk uğraşıyorum canim. Bahcemi capaliyorun ekime hazırlıyorum oyle gidiyor :)
Sen nasılsın iyi misin
Allah kolaylık versin canım
İyiyim çok şükür
Siz böyle dedikçe üstümdeki baski tonlarca olduOooo aebencim Merakla bekliyom
Yahu diger tatlı baklava değilki zaten ondan demiyorum . Yoksaa yoksaaaa onumu yapacaksın ?Tamam bekliyorum
Ben baklava yapmayacağımRahat rahat yapabilirsinBenim aklımda ,kimse yapmazsa başka bir şey var
Aynı şeyi düşünüyor olabilirizAma benim başka seçeneklerim var.Madem söylemiyorsun yaptıktan sonra ben aynı ise değiştiririmYahu diger tatlı baklava değilki zaten ondan demiyorum . Yoksaa yoksaaaa onumu yapacaksın ?
Senin elinden hepsi güzel olur eminim nevoş , latife ediyoruz .Aynı şeyi düşünüyor olabilirizAma benim başka seçeneklerim var.Madem söylemiyorsun yaptıktan sonra ben aynı ise değiştiririm
Hosbuldum canim ozlemisim hepinizi
Estağfurullah canımSeninde tarifler güzel oluyor ondan dolayı sabırsızlıkla bekliyorumSenin elinden hepsi güzel olur eminim nevoş , latife ediyoruz .
Siz böyle dedikçe üstümdeki baski tonlarca oldu
Estağfurullah canımSeninde tarifler güzel oluyor ondan dolayı sabırsızlıkla bekliyorum
Hosgeldin cimcimem Ozlettin kendini canim ,nerelerdeydin Oglun nasil
İyiyim Nur'cum sen nasılsınNasilsin nevoscum
Oda bizim ekipten korkma birşey yapmazNevreste ben cimcimegfb arkadaştan korktumakşama doğru geldim ,cevap yazmadan kaçtım,şimdi geldim ,yine burda,ben kaçıyorum
Ama git burdan ,ne işin var der gibi bakıyorOda bizim ekipten korkma birşey yapmaz