cimcimegfb yine çılgın bir avatar bulmuşsunBak korkuyorlarAma git burdan ,ne işin var der gibi bakıyor
Deynep'cim zamanla alışırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cimcimegfb yine çılgın bir avatar bulmuşsunBak korkuyorlarAma git burdan ,ne işin var der gibi bakıyor
Duyduğuma göre yarın aeben tatlı yapıyormuş,merak ettim ,ne yapacak acaba
Çok gizli tutuyorBende çok merak ediyorumAcaba benim tarifi mi yapacakDuyduğuma göre yarın aeben tatlı yapıyormuş,merak ettim ,ne yapacak acaba
Bizden ama rabia01 'in ekibindenYani senin ekip arkadaşın oluyor@Nevreste hani bizdendi,biz sapık mıyız, yamukprenses sana arkadaşlık yapabilir ancak
Ben böyle ekip arkadaşı istemiyorum,nasıl karşılama yapıyor banaBizden ama rabia01 'in ekibindenYani senin ekip arkadaşın oluyor
Uzun zamandır yoktuSeçimini ona göre yapBen böyle ekip arkadaşı istemiyorum,nasıl karşılama yapıyor bana
Uzun zamandır yoktuSeçimini ona göre yap
Ne oluyoruz ya,yine kimin tavuğuna kış demişim,burası kim,ben nereseyim@Nevreste hani bizdendi,biz sapık mıyız, yamukprenses sana arkadaşlık yapabilir ancak
Avatarının kurbanısınNe oluyoruz ya,yine kimin tavuğuna kış demişim,burası kim,ben nereseyim
Rabia uzun zamandır ortada yokAra ara gelip yazıp kaçıyorİkiniz birden kayboldunuz@deynepnaz rabia01 taraflı olmak istiyorAma gelince pek öyle olacağını düşünmüyorum
Bir problem yok canımÖnemli birseyi yok demi benden çok selam soyle ona .
Merhaba ancak serbetli tatlimi olmali? Hamirun yogruliw weklini an be an olmalimi resim olarak?- Yarışma kategorisi : Şerbetli Tatlılar
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
- Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Şerbetli Tatlı İsmi + sponsor ürün şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Nisan 2016
En son başvuru tarihi : 24 Nisan 2016
Oylama başlama tarihi : 24 Nisan 2016
Oylama bitiş tarihi : 30 Nisan 2016
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
Icine koydugumuz mazemeleri sadece burada yazmaliyiz ya onlarinyazip resmini cekip koymaliyizMerhaba ancak serbetli tatlimi olmali? Hamirun yogruliw weklini an be an olmalimi resim olarak?
Merhaba HoşgeldinizMerhaba ancak serbetli tatlimi olmali? Hamirun yogruliw weklini an be an olmalimi resim olarak?
Niye,anlamadım ama neyseAvatarının kurbanısın
TewekkurlerMerhaba Hoşgeldiniz
Evet şerbetli tatlı olması gerekiyor
Yarışmada bulunan tariflerimizi inceleyebilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Afedersiniz benimlemisin)Niye,anlamadım ama neyse
Kız yaptınmı bir tarif,ne zaman yapacaksın,son güne mi bırakıyorsun yine