- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Çok fena bildin, müneccimus Deynep..Tandır yapmıştır,pilav yapmıştır,salatayı eşine yaptırmıştır,bildim mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fena bildin, müneccimus Deynep..Tandır yapmıştır,pilav yapmıştır,salatayı eşine yaptırmıştır,bildim mi
İnşallah canımTatlıların hepsi yarışma fotosu gibi detaylı neyse sende başka bır tatlı yaparsın
Bu siteyi seviyorum, hangi görüş olduğu önemli değil, kaşınanı kaşıyorlar.. Mesela bemi 2 kez kaşıdılar
Yoksa yaramazlık mı yaptınBize bunu nasıl yaparsınAslında çok ta iyi sayılmam.Belki banlanabilirim.Bir banlanırsam 3 günden önce gelemem.Sizler için çok üzülüyorum.Bensizliğe nasıl dayanacaksınız
Polemilk te yasak ya o yüzden
İnsan sensiz tadı olmaz der,seni özleriz der,nazlar biraz değil mi?
Sarı mercimek çorbası, kuzu but tandır, şehriyeli pilav salata, peynirli yufka börek , zeytin yağlı kuru patlıcan dolma (buzlukta haşlanmış kuru patlıcanlar vardı, onları doldurdum) zeytin yağlı taze fasulye.. Şeker pare, labneli muhallebi(karadut soslu..) Bu kadar..Menun ne idi bilinmeyen neler yaptın
Sen devamlı gülüp duruyorsun ,senden kim rahatsız olsun kiBeni de iki kez banladılar
Bandaşım benim
Sarı mercimek çorbası, kuzu but tandır, şehriyeli pilav salata, peynirli yufka börek , zeytin yağlı kuru patlıcan dolma (buzlukta haşlanmış kuru patlıcanlar vardı, onları doldurdum) zeytin yağlı taze fasulye.. Şeker pare, labneli muhallebi(karadut soslu..) Bu kadar..
Ra makra kalp gözü falan herşeyi acık deynebinÇok fena bildin, müneccimus Deynep..
Sen devamlı gülüp duruyorsun ,senden kim rahatsız olsun ki
Bende 2 kere banlandım ,ne tesadüf,üçümüzde aynı sayıda
Makra değil kız o çakra, tasavvufta letaif denen noktalar aslında,Cak
Ra makra kalp gözü falan herşeyi acık deynebin
Akşam kınaya gittim.Hep Ankara havası oynuyorlardı.Yanımdaki komşuya dedim ki ,bu oyunlar sıkıcı ,halay çekseler de izlesek.Sunucu 10 saniye sürmeden dedi ki halay isteyen var ,halaya geçelim,o kadar gürültüde beni mi duydu neSonrasında kına gecikti komşuya dedim ki,kına falan yakılacağı yok ,ben eve gideyim.Sunucu yine peşinden dedi ki,şimdi kına yanacak ,6.hislerim kuvvetlidir.Eşimin düşüncelerini bile okurum çoğu zaman.Cak
Ra makra kalp gözü falan herşeyi acık deynebin
Makra değil kız o çakra, tasavvufta letaif denen noktalar aslında,
Hemide halaaayyAkşam kınaya gittim.Hep Ankara havası oynuyorlardı.Yanımdaki komşuya dedim ki ,bu oyunlar sıkıcı ,halay çekseler de izlesek.Sunucu 10 saniye sürmeden dedi ki halay isteyen var ,halaya geçelim,o kadar gürültüde beni mi duydu neSonrasında kına gecikti komşuya dedim ki,kına falan yakılacağı yok ,ben eve gideyim.Sunucu yine peşinden dedi ki,şimdi kına yanacak ,6.hislerim kuvvetlidir.Eşimin düşüncelerini bile okurum çoğu zaman.
Birşey anlamadım yazından ama olsun kafiyesi hoşuma gittiMakra değil kız o çakra, tasavvufta letaif denen noktalar aslında,
Ben çekmedim kız,çekenleri izledim.Hemide halaaayy
Tüm siyaset bölümündekileri bu mesaja etiketliyimde gör
Akşam kınaya gittim.Hep Ankara havası oynuyorlardı.Yanımdaki komşuya dedim ki ,bu oyunlar sıkıcı ,halay çekseler de izlesek.Sunucu 10 saniye sürmeden dedi ki halay isteyen var ,halaya geçelim,o kadar gürültüde beni mi duydu neSonrasında kına gecikti komşuya dedim ki,kına falan yakılacağı yok ,ben eve gideyim.Sunucu yine peşinden dedi ki,şimdi kına yanacak ,6.hislerim kuvvetlidir.Eşimin düşüncelerini bile okurum çoğu zaman.
Sana şimdi uzun uzun anlatırımda, çok uzun bee Yazmaya üşendim şimciBirşey anlamadım yazından ama olsun kafiyesi hoşuma gitti
Şahitlik ettin hemde, suç ortağı seniiBen çekmedim kız,çekenleri izledim.