• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı Bulduğunuz Şerbeti Tatlı Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Aslında çok ta iyi sayılmam.Belki banlanabilirim:cry:.Bir banlanırsam 3 günden önce gelemem.Sizler için çok üzülüyorum.Bensizliğe nasıl dayanacaksınız:KK53:
Yoksa yaramazlık mı yaptın:KK30:Bize bunu nasıl yaparsın:KK12:

Menun ne idi bilinmeyen neler yaptın:-)
Sarı mercimek çorbası, kuzu but tandır, şehriyeli pilav salata, peynirli yufka börek , zeytin yağlı kuru patlıcan dolma (buzlukta haşlanmış kuru patlıcanlar vardı, onları doldurdum) zeytin yağlı taze fasulye.. Şeker pare, labneli muhallebi(karadut soslu..) Bu kadar..

Sarı mercimek çorbası, kuzu but tandır, şehriyeli pilav salata, peynirli yufka börek , zeytin yağlı kuru patlıcan dolma (buzlukta haşlanmış kuru patlıcanlar vardı, onları doldurdum) zeytin yağlı taze fasulye.. Şeker pare, labneli muhallebi(karadut soslu..) Bu kadar..
:confused::confused::confused::confused::confused:
-Kristal- -Kristal- niye sordun ki sanki:KK67:

Cak
Ra makra kalp gözü falan herşeyi acık deynebin:KK70:
Akşam kınaya gittim.Hep Ankara havası oynuyorlardı.Yanımdaki komşuya dedim ki ,bu oyunlar sıkıcı ,halay çekseler de izlesek.Sunucu 10 saniye sürmeden dedi ki halay isteyen var ,halaya geçelim,o kadar gürültüde beni mi duydu ne:KK53:Sonrasında kına gecikti komşuya dedim ki,kına falan yakılacağı yok ,ben eve gideyim.Sunucu yine peşinden dedi ki,şimdi kına yanacak ,6.hislerim kuvvetlidir.Eşimin düşüncelerini bile okurum çoğu zaman.:KK8:

Akşam kınaya gittim.Hep Ankara havası oynuyorlardı.Yanımdaki komşuya dedim ki ,bu oyunlar sıkıcı ,halay çekseler de izlesek.Sunucu 10 saniye sürmeden dedi ki halay isteyen var ,halaya geçelim,o kadar gürültüde beni mi duydu ne:KK53:Sonrasında kına gecikti komşuya dedim ki,kına falan yakılacağı yok ,ben eve gideyim.Sunucu yine peşinden dedi ki,şimdi kına yanacak ,6.hislerim kuvvetlidir.Eşimin düşüncelerini bile okurum çoğu zaman.:KK8:
Hemide halaaayy:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Tüm siyaset bölümündekileri bu mesaja etiketliyimde gör :KK53:

Bazı insanlarn hisleri daha kuvvetli oluyor seninki de öyledir.
Eşin düşüncesini okumakta iyimiş.
İnsanlarin düşüncelerini okusak ne güzel olur
Yada ne berbat olur:D

Back