- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çekmedim kız,çekenleri izledim.![]()
Merhaba canımMerhabalar gece kuşları![]()
Çıkma bak banlanacan yarın dok içindekileri vedalaş bizleMerhaba canımSende mi uyumadın,biraz geç kaldın ,keşke önce geleydin,2 kelam etseydim seninle,şimdi çıkacaktım.Ha
Nevreste Yağmurun kızı da yarışmaya katılacakmış,hislerim öyle diyor
![]()
Hislerin seni yanlış yönlendiriyor bacim :))Merhaba canımSende mi uyumadın,biraz geç kaldın ,keşke önce geleydin,2 kelam etseydim seninle,şimdi çıkacaktım.Ha
![]()
Eşim hafta sonunda bile erken kalkıyorÇıkma bak banlanacan yarın dok içindekileri vedalaş bizle![]()
Merhaba canımSende mi uyumadın,biraz geç kaldın ,keşke önce geleydin,2 kelam etseydim seninle,şimdi çıkacaktım.Ha
![]()
İyi gecelerEşim hafta sonunda bile erken kalkıyor,gidip uyuyayım ben,herkese iyi geceler.
![]()
İyi geceler tatlımEşim hafta sonunda bile erken kalkıyor,gidip uyuyayım ben,herkese iyi geceler.
![]()
Nerden anladın
HaklısınBilsen yapardın![]()
Hiç de öyle bir niyetim yokBiliyorum diye trip yapman gerekiyor![]()
İyiyim Nur'cum sen nasılsınNeler yaptın kk yokluğunda
![]()
Şansımı denemiştimHiç de öyle bir niyetim yok![]()
İyi maşaallahİyiyim nevosum sagolasinValla bol bol pasta borek yaptim.Yoklugunuzda kendimi pastaya verdim uzuntuden
![]()
Kiloda aldinmi bari.kaç okka oldunİyiyim nevosum sagolasinValla bol bol pasta borek yaptim.Yoklugunuzda kendimi pastaya verdim uzuntuden
![]()
Kiloda aldinmi bari.kaç okka oldun
Siyasetten olmuştur yineAh kakao yine gittin.yine grileştin![]()