• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Katılıyorum hediyeler ilk üçe olsun :34: Her yarışmada böyle oluyor 1.altın madalya 2.gümüş 3.bronz :9:

bencede 40 tane yufka açanla hamuru top yapip $erbetleyen bir olmasin yani ayni kategoride olmasin ...

baklava hariç butun tatlilari deneyebilirim $ahsen :)
ayyy $ey yapsaniza biriniz :) adini unuttumm :)
hani yuvarlak oluyor simit gibi, once kizartip sonra $etbete atiliyor adini gerçekten hatirlamiyorum :(
hatta ben kuçukken satilirdi mahalle aarsinda simitçi arbasi gibi arabaylaa:44:
Halka tatlı canım:44:

O konuya ben de katılıyorum baklava ve açılarak yapılan tatlılar ayrı olmalı:31:

bencede 40 tane yufka açanla hamuru top yapip $erbetleyen bir olmasin yani ayni kategoride olmasin ...

baklava hariç butun tatlilari deneyebilirim $ahsen :)
ayyy $ey yapsaniza biriniz :) adini unuttumm :)
hani yuvarlak oluyor simit gibi, once kizartip sonra $etbete atiliyor adini gerçekten hatirlamiyorum :(
hatta ben kuçukken satilirdi mahalle aarsinda simitçi arbasi gibi arabaylaa:44:

Hee...Halka tatlısını diyorsun sen,lokma tatlısı gibi önce kızartılıp sonra şerbete atıyorsun :56: Valla ne yalan söyliyim ben onu yapmayı düşünüyordum.Tabi benden önce kimse yapmazsa :10:
Kopya çekmeyin haa :9:

Halka tatlı canım:44:

O konuya ben de katılıyorum baklava ve açılarak yapılan tatlılar ayrı olmalı:31:

evet evetttt
$IMG_3710.jpg
hayrina biri yapar in$alallah nevreste, te$ekkurler yardimin için :48:

Hee...Halka tatlısını diyorsun sen,lokma tatlısı gibi önce kızartılıp sonra şerbete atıyorsun :56: Valla ne yalan söyliyim ben onu yapmayı düşünüyordum.Tabi benden önce kimse yapmazsa :10:
Kopya çekmeyin haa :9:

oyum sana o zaman :1::1::1::1:

Allahıııımmm buna en cok kocacıgım sefinicek :))))
diyette oldugumdan yemediğim için pek yapmıorum da :))))

neyse bugn 57 yi gördüm tartıda, bi kaçamak yapabilirim :))))

künefe benim kızlar!!!!!!!!!!!!!!!

ilk defa deniciğim bakalım becerebilirsem koycam fotoları :))))))))))))

$kalbura_basti.jpg

kesin bunu yapanda çıkar:56:

ama şambaba mıydı şambalimiydi onu kimse yapmasın
:1::1:

yeni kategori hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. bu sefer tatlı yeyip tatlı konuşun lütfen olur mu:20:

Son düzenleme:
Back