- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
bu neki canim
kalbura bastimiydu ?
benim halkam daha guzell
evet canım kalburabastı, doğru halka daha güzel, adı halka kaldı yanlız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu neki canim
kalbura bastimiydu ?
benim halkam daha guzell
Allahıııımmm buna en cok kocacıgım sefinicek :))))
diyette oldugumdan yemediğim için pek yapmıorum da :))))
neyse bugn 57 yi gördüm tartıda, bi kaçamak yapabilirim :))))
künefe benim kızlar!!!!!!!!!!!!!!!
ilk defa deniciğim bakalım becerebilirsem koycam fotoları :))))))))))))
halka tatlı zaten:44:evet canım kalburabastı, doğru halka daha güzel, adı halka kaldı yanlız
künefe mii
ben çok güzel künefe yaparım
dondurucudan çıkardıgım künefeleri tavada kızarttıktan sonra şerbet cısssslattım mı
harika künefe olur
yoksa sen de mi hazır yapıosun :))
e adina halka dediler zatenevet canım kalburabastı, doğru halka daha güzel, adı halka kaldı yanlız
halka tatlı zaten:44:
güzel yaptığımı düşünüyorum. hazırlarını sevmedim ama benim kendi ellerimle yaptığım daha güzel oluyo
e adina halka dediler zaten
Hee...Halka tatlısını diyorsun sen,lokma tatlısı gibi önce kızartılıp sonra şerbete atıyorsun Valla ne yalan söyliyim ben onu yapmayı düşünüyordum.Tabi benden önce kimse yapmazsa
Kopya çekmeyin haa
görüntüsü mısıra benziyo
Arzucum sen bunu diyorsun bak ben yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/593528-sey_renin-mutfagi-7.html
Süper bunlar canım ellerine sağlıkKalbura bastı canım o :)
Tatlıyı en çok ben yapıyorum mutfağıma girenler görebilirler ama yarışmaya katılmicim.
Şerbetli tatlılarda bence
*Baklava
*Sütlü Tatlılar
*hamur ile yapılan tatlılar
olarak 3 kategori olabilir.Buda benim baklavam 32 kattan oluşuyor ama ben genelde 24 kat yapıyorum
Bu benim baklavam
Buda midye baklavam
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/593528-sey_renin-mutfagi-2.html
Süper bunlar canım ellerine sağlık
Seni de görmek istiyorum
Canım ya biraz zor.Kendimi aşmamam lazım.Katuılan arkadaşlarıma şimdiden başarılar.
Ama bakarsın misafir gelir tatlı yaparsam belki katılırım.Ama şu an ki durumda pek düşünemiyorum.Kısmet bakalım.
Birde Kazen gerçekten tatlıları kategorilere ayırlamlı bence.
Bu kez 3 bölüm olsun herkes dilediğine katılsın ve herkes ayrı kategorilerde oy kullanabilsin olmazmı
Kazen bey,Kazen beeeyyy.. Biz o kadar emek verip birşeyler paylaşıyoruz yoruluyoruz.Yinemi sadece birinciye ödül var hani diyorumki ikinci,üçüncüyede ödül olsada daha coşkulu yarışsak.Mutfak eşyalarına bire düşmüş zaten,bumudur emeklerimizin karrşılıgı
Katılıyorum hediyeler ilk üçe olsun Her yarışmada böyle oluyor 1.altın madalya 2.gümüş 3.bronz
Kazen bey,Kazen beeeyyy.. Biz o kadar emek verip birşeyler paylaşıyoruz yoruluyoruz.Yinemi sadece birinciye ödül var hani diyorumki ikinci,üçüncüyede ödül olsada daha coşkulu yarışsak.Mutfak eşyalarına bire düşmüş zaten,bumudur emeklerimizin karrşılıgı
anladık seyrencim o senin baklavan ellerine sağlık çok güzel görünüyor. hazır baklavalardannefret ediyorum hiç yiyemiyorum illa senin ki gibi elde açılmış baklava lazımKalbura bastı canım o :)
Tatlıyı en çok ben yapıyorum mutfağıma girenler görebilirler ama yarışmaya katılmicim.
Şerbetli tatlılarda bence
*Baklava
*Sütlü Tatlılar
*hamur ile yapılan tatlılar
olarak 3 kategori olabilir.Buda benim baklavam 32 kattan oluşuyor ama ben genelde 24 kat yapıyorum
Bu benim baklavam
Buda midye baklavam
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/593528-sey_renin-mutfagi-2.html
demi yahediye sayisi bire mi inmis hep o lisa yuzunden
bu arada serbetli tatlilar kategorisinin zamanlamasi cok kotu olduyarin Nevruz ve bizim evde bayrama ozel tatlilardan gecilmiyobi de serbetli tatli yapicam desem annemle esim tefe koyarlar benizaten esime "gelirken tuz al desem,ne o yine kk ya yemek mi yapiyosun diyo"
sanki o pisen yemekleri lop lop mideye kk nin hatunlari indiriyoonlari kandirmanin bi yolunu bulmam lazim ama ne:44:
kategoriler değişken : ) iyice kategorilere bölünmeler olacak ...
Fikrimi açıklıycam da korktuğum başıma gelicek en sonunda aynen şöyle diycek ;Kazen '' beni batırmaya mı uğraşıyorsunuz siz '' yok vallahi öyle bir niyetim yok ama ben derim ki;yarşmanın ilk üç katılımcısına arkadaşlarımında dediği türden armağanlar +her katılımcıyada atıyorum KK her an anımsatacak bir armağan örnek; KK logolu bir mutfak önlüğü ,naçizane buda benim fikrim
hayir bebegim benim yuzumden degil,dikkat edersen her yarismada 1 mutfak esyasi diye belirtiliyor.ama sagolsun Kazen in gonlu zenginde gonderirken arttiriyor.sen yine endiselenme katil canim,kazanirsan bir degil 5 hediye gelir sana esinde harbiden komikmis gorende kadinlar kulubunu azerinnn doyuruyo sanacakhediye sayisi bire mi inmis hep o lisa yuzunden
bu arada serbetli tatlilar kategorisinin zamanlamasi cok kotu olduyarin Nevruz ve bizim evde bayrama ozel tatlilardan gecilmiyobi de serbetli tatli yapicam desem annemle esim tefe koyarlar benizaten esime "gelirken tuz al desem,ne o yine kk ya yemek mi yapiyosun diyo"
sanki o pisen yemekleri lop lop mideye kk nin hatunlari indiriyoonlari kandirmanin bi yolunu bulmam lazim ama ne:44:
size su yemegi yapicam diyorum kandirmak icin tabi gelirken sunlari al diyorumkesin kk ya yemek yapicaksin yine diyonasil taniyo malinihayir bebegim benim yuzumden degil,dikkat edersen her yarismada 1 mutfak esyasi diye belirtiliyor.ama sagolsun Kazen in gonlu zenginde gonderirken arttiriyor.sen yine endiselenme katil canim,kazanirsan bir degil 5 hediye gelir sana esinde harbiden komikmis gorende kadinlar kulubunu azerinnn doyuruyo sanacak