• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Allahıııımmm buna en cok kocacıgım sefinicek :))))
diyette oldugumdan yemediğim için pek yapmıorum da :))))

neyse bugn 57 yi gördüm tartıda, bi kaçamak yapabilirim :))))

künefe benim kızlar!!!!!!!!!!!!!!!

ilk defa deniciğim bakalım becerebilirsem koycam fotoları :))))))))))))

künefe mii
ben çok güzel künefe yaparım
dondurucudan çıkardıgım künefeleri tavada kızarttıktan sonra şerbet cısssslattım mı
harika künefe olur
yoksa sen de mi hazır yapıosun :))

evet canım kalburabastı, doğru halka daha güzel, adı halka kaldı yanlız:1::1:
halka tatlı zaten:44:
künefe mii
ben çok güzel künefe yaparım
dondurucudan çıkardıgım künefeleri tavada kızarttıktan sonra şerbet cısssslattım mı
harika künefe olur
yoksa sen de mi hazır yapıosun :))

güzel yaptığımı düşünüyorum. :17:hazırlarını sevmedim ama benim kendi ellerimle yaptığım daha güzel oluyo

Hee...Halka tatlısını diyorsun sen,lokma tatlısı gibi önce kızartılıp sonra şerbete atıyorsun :56: Valla ne yalan söyliyim ben onu yapmayı düşünüyordum.Tabi benden önce kimse yapmazsa :10:
Kopya çekmeyin haa :9:

Arzucum sen bunu diyorsun bak ben yaptım:1:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/593528-sey_renin-mutfagi-7.html

xcvjbt.jpg

görüntüsü mısıra benziyo:1:

Kalbura bastı canım o :)
Tatlıyı en çok ben yapıyorum mutfağıma girenler görebilirler ama yarışmaya katılmicim.:1:
Şerbetli tatlılarda bence
*Baklava
*Sütlü Tatlılar
*hamur ile yapılan tatlılar

olarak 3 kategori olabilir.Buda benim baklavam 32 kattan oluşuyor ama ben genelde 24 kat yapıyorum:32:
Bu benim baklavam

533668_237432806390368_777258129_n.jpg

Buda midye baklavam
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/593528-sey_renin-mutfagi-2.html

484166_227552940711688_1105831667_n.jpg

Tatlıyı en çok ben yapıyorum mutfağıma girenler görebilirler ama yarışmaya katılmicim.:1:
*Baklava
*Sütlü Tatlılar

olarak 3 kategori olabilir.Buda benim baklavam 32 kattan oluşuyor ama ben genelde 24 kat yapıyorum:32:
Bu benim baklavam

Buda midye baklavam

Süper bunlar canım ellerine sağlık:46::46::46::46:
Seni de görmek istiyorum:16:

Yeni kategori hayırlı olsun tüm kk ahalisine
Şerbetli tatlı deyince geniş bi alan oldu bu :44:
Baklava için bence ayrı bi kategori olabilir çünkü kendi içinde çok fazla çeşidi mevcut
Şimdi baklava açan biriyle revani yapan biri eşit olamaz bence.
Bu yüzden bence bi sınır belirtilmeli

Süper bunlar canım ellerine sağlık:46::46::46::46:
Seni de görmek istiyorum:16:

Canım ya biraz zor.Kendimi aşmamam lazım.Katuılan arkadaşlarıma şimdiden başarılar.
Ama bakarsın misafir gelir tatlı yaparsam belki katılırım.Ama şu an ki durumda pek düşünemiyorum.Kısmet bakalım.
Birde Kazen gerçekten tatlıları kategorilere ayırlamlı bence.
Bu kez 3 bölüm olsun herkes dilediğine katılsın ve herkes ayrı kategorilerde oy kullanabilsin olmazmı

Canım ya biraz zor.Kendimi aşmamam lazım.Katuılan arkadaşlarıma şimdiden başarılar.
Ama bakarsın misafir gelir tatlı yaparsam belki katılırım.Ama şu an ki durumda pek düşünemiyorum.Kısmet bakalım.
Birde Kazen gerçekten tatlıları kategorilere ayırlamlı bence.
Bu kez 3 bölüm olsun herkes dilediğine katılsın ve herkes ayrı kategorilerde oy kullanabilsin olmazmı

Anladım canım hayırlısı olsun:))

Kazen bey,Kazen beeeyyy.. Biz o kadar emek verip birşeyler paylaşıyoruz yoruluyoruz.Yinemi sadece birinciye ödül var :17: hani diyorumki ikinci,üçüncüyede ödül olsada daha coşkulu yarışsak.Mutfak eşyalarına bire düşmüş zaten,bumudur emeklerimizin karrşılıgı :19:

Katılıyorum hediyeler ilk üçe olsun :34: Her yarışmada böyle oluyor 1.altın madalya 2.gümüş 3.bronz :9:

Yeni kategori hayırlı olsun ve katılacaklara şimdiden başarılar ve bol şanslar.

Ayrıca, şu hediye işine acaba hiç değinmemek daha mı doğru olacakmış ne?

Baksanıza bir konuşuldu, hediye sayısı bire düşmüş, şimdi onu da riske atmamak lazım, bir daha konuşulursa bu sefer de hepten kaldırılmasın bir de. :)

Hayırlı olsun yeni kategori.

Seyrine doyamayacağımız tatlılar gelecek yine kesin.
Meraktayım.

Kazen bey,Kazen beeeyyy.. Biz o kadar emek verip birşeyler paylaşıyoruz yoruluyoruz.Yinemi sadece birinciye ödül var :17: hani diyorumki ikinci,üçüncüyede ödül olsada daha coşkulu yarışsak.Mutfak eşyalarına bire düşmüş zaten,bumudur emeklerimizin karrşılıgı :19:

Hala ayn fikirdeyim ve bende destekliyorum :)

Fikrimi açıklıycam da korktuğum başıma gelicek en sonunda aynen şöyle diycek ;Kazen '' beni batırmaya mı uğraşıyorsunuz siz '' yok vallahi öyle bir niyetim yok ama ben derim ki;yarşmanın ilk üç katılımcısına arkadaşlarımında dediği türden armağanlar +her katılımcıyada atıyorum KK her an anımsatacak bir armağan örnek; KK logolu bir mutfak önlüğü ,naçizane buda benim fikrim :17:

hediye sayisi bire mi inmis hep o lisa yuzunden:19::19::19:

bu arada serbetli tatlilar kategorisinin zamanlamasi cok kotu oldu:19:yarin Nevruz ve bizim evde bayrama ozel tatlilardan gecilmiyo:9::9:bi de serbetli tatli yapicam desem annemle esim tefe koyarlar beni:9::9::9::9:zaten esime "gelirken tuz al desem,ne o yine kk ya yemek mi yapiyosun diyo":19::9::9::9:
sanki o pisen yemekleri lop lop mideye kk nin hatunlari indiriyo:19::9::9:onlari kandirmanin bi yolunu bulmam lazim ama ne:44::27::9::9:

Son düzenleme:
*Baklava
*Sütlü Tatlılar

Bu benim baklavam

Buda midye baklavam

anladık seyrencim o senin baklavan:1: ellerine sağlık çok güzel görünüyor. hazır baklavalardannefret ediyorum hiç yiyemiyorum illa senin ki gibi elde açılmış baklava lazım:56:

tatlının adını biliyorumda mısıra benzediği için öyle söyledim:1:

bu arada serbetli tatlilar kategorisinin zamanlamasi cok kotu oldu:19:yarin Nevruz ve bizim evde bayrama ozel tatlilardan gecilmiyo:9::9:bi de serbetli tatli yapicam desem annemle esim tefe koyarlar beni:9::9::9::9:zaten esime "gelirken tuz al desem,ne o yine kk ya yemek mi yapiyosun diyo":19::9::9::9:
sanki o pisen yemekleri lop lop mideye kk nin hatunlari indiriyo:19::9::9:onlari kandirmanin bi yolunu bulmam lazim ama ne:44::27::9::9:
demi ya:9::9::9:

kategoriler değişken : ) iyice kategorilere bölünmeler olacak ...

Fikrimi açıklıycam da korktuğum başıma gelicek en sonunda aynen şöyle diycek ;Kazen '' beni batırmaya mı uğraşıyorsunuz siz '' yok vallahi öyle bir niyetim yok ama ben derim ki;yarşmanın ilk üç katılımcısına arkadaşlarımında dediği türden armağanlar +her katılımcıyada atıyorum KK her an anımsatacak bir armağan örnek; KK logolu bir mutfak önlüğü ,naçizane buda benim fikrim :17:

kategoriler bölündükçe yarışmacı sayısı artacak. Amy cidden sen adamcağızı batırmaya uğraşıyon:1::1:

:60: :60: hayir bebegim benim yuzumden degil,dikkat edersen her yarismada 1 mutfak esyasi diye belirtiliyor.ama sagolsun Kazen in gonlu zenginde gonderirken arttiriyor.sen yine endiselenme katil canim,kazanirsan bir degil 5 hediye gelir sana :1::38:esinde harbiden komikmis :1:gorende kadinlar kulubunu azerinnn doyuruyo sanacak :9:

:60: :60: hayir bebegim benim yuzumden degil,dikkat edersen her yarismada 1 mutfak esyasi diye belirtiliyor.ama sagolsun Kazen in gonlu zenginde gonderirken arttiriyor.sen yine endiselenme katil canim,kazanirsan bir degil 5 hediye gelir sana :1::38:esinde harbiden komikmis :1:gorende kadinlar kulubunu azerinnn doyuruyo sanacak :9:
:9::9::9::9::9::9:size su yemegi yapicam diyorum kandirmak icin tabi gelirken sunlari al diyorum:27:kesin kk ya yemek yapicaksin yine diyo:27::9::9:nasil taniyo malini:9::9::9::9:
valla bilemicem lisa bacim o hediye bire insin bak nasil dagitiyorum forumu:19::20::9::9::9:

Son düzenleme:
Back