- 28 Haziran 2011
- 61.095
- 153.707
- 898
Haklısın kuzum,kolay değil sen maşallah her şeye yetisiyorsun yarışmaya katılacak mısın yoksaEvet sosyalim akşam eve gelip yemek bulaşık çay derken uykum geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın kuzum,kolay değil sen maşallah her şeye yetisiyorsun yarışmaya katılacak mısın yoksaEvet sosyalim akşam eve gelip yemek bulaşık çay derken uykum geliyor
Afiyet olsun canım Nimete tükürülmez, yoksa sen tükürükle mi köpürtüyordun?Öğlen kahvemi annemde içtim, buraya atmak aklıma gelmedi.
Tükürüğü fincana denk getir de köpüğü bol görünsün.
Ne de güzel köpürmüş nazomNimete tükürülmez, yoksa sen tükürükle mi köpürtüyordun?
Daha da yasodan kahve istemem çaya devamNe de güzel köpürmüş nazom
Sürahin hayırlı olsun,ay pardon bardağın nazomDaha da yasodan kahve istemem çaya devam
Azıcık büyük evetSürahin hayırlı olsun,ay pardon bardağın nazom
böyle tatli bir şey buldum, bu da burda dursun
Yok bacım, bulaşık deterjanı ekliyorum.Afiyet olsun canım Nimete tükürülmez, yoksa sen tükürükle mi köpürtüyordun?
Afiyet olsun canım Nimete tükürülmez, yoksa sen tükürükle mi köpürtüyordun?
Yok bacım, bulaşık deterjanı ekliyorum.
Evet Sedoş, bulmuşken burayada ekleyeyim dedimSevdiğin emoji
Hiç, iç organlarını temizleyecektim beğenmedi.Hahaha lama mı bu kız? Bak çok temiz bir yöntemi varmış gıcır gıcır
Kimyasal sevmiyorsa, bitkisel dene bir deHiç, iç organlarını temizleyecektim beğenmedi.
GüzelEvet Sedoş, bulmuşken burayada ekleyeyim dedim
Karbonat?Kimyasal sevmiyorsa, bitkisel dene bir de
Benim aklıma çocuklar için olan bitkisel köpük sabun gelmişti amaKarbonat?
Doğru söylüyorsun yasminsay bana lama demek istemişHahaha lama mı bu kız? Bak çok temiz bir yöntemi varmış gıcır gıcır