- 28 Haziran 2011
- 61.095
- 153.707
- 898
Kahve severim sen foti atinca daha çok seviyorum yasomÖğlen kahvemi annemde içtim, buraya atmak aklıma gelmedi.
Tükürüğü fincana denk getir de köpüğü bol görünsün.Eki Görüntüle 3534107
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahve severim sen foti atinca daha çok seviyorum yasomÖğlen kahvemi annemde içtim, buraya atmak aklıma gelmedi.
Tükürüğü fincana denk getir de köpüğü bol görünsün.Eki Görüntüle 3534107
Evet Sedoş, hepsine karar verdim kafamda masayida kurdumBelli mi yapacakların planın?
BebişimBebisim gelmiş
Sağ olasın Canom.Afiyet olsun Yasom
Teşekkürler Sedoşki.Afiyet olsun
Sağ olasın canım.Kahve severim sen foti atinca daha çok seviyorum yasom
Bebişim
Çok iyiEvet Sedoş, hepsine karar verdim kafamda masayida kurdum
Ben düşünüyorum ne yapsam diye, tarife kendimiz karar veriyoruz dimi? Başkası seçmediyse yapabiliyoruz.labellevie canım naptin, tarif baktın mı
Poğaça ile kek tarifini soruyorsun .Ben düşünüyorum ne yapsam diye, tarife kendimiz karar veriyoruz dimi? Başkası seçmediyse yapabiliyoruz.
Bende sedosÇok iyi
Merakla bebekliyorum.
Evet canım,nevosla iletişime gecersen kalanları söyler sana. Yardimcida olur. İstersen üç yemek daha yapiyorsun masaya ama o isteğe bağlı. En fazla beş çeşit olmuş olacak kek ve poğaça ileBen düşünüyorum ne yapsam diye, tarife kendimiz karar veriyoruz dimi? Başkası seçmediyse yapabiliyoruz.
Tatlimm ,nasılsın?Çiçeğim
İyiyim jennam sen nasılsınTatlimm ,nasılsın?
İyiyim ben de canım,sağolasin arada gelip ,dolanıp çıkıyorumİyiyim jennam sen nasılsın
Çok kalmıyorsun bu aralarİyiyim ben de canım,sağolasin arada gelip ,dolanıp çıkıyorum