Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
Ben bilmem, k.validelerinize mi yaptırırsınız, siz kendiniz mi yaparsınız artık karışmıyorum ama su böreğimi, tiramisu ve ekler pastamı, z.yağlı y.sarmamı istiyorum

Ben bilmem, k.validelerinize mi yaptırırsınız, siz kendiniz mi yaparsınız artık karışmıyorum ama su böreğimi, tiramisu ve ekler pastamı, z.yağlı y.sarmamı istiyorum

Senin Can'ın sag olsun Mune cigim Yaparım tabi yapmazmıyım hiç

Benim tarif ne oldu,inceleniyormu hala

tamam tamam Ayy gözümün önüne geldide çok güldüm haa.Kayınvalidem nette,forumda yazışıyor

Bende çok güldüm bunu düşününce.

Yaparsam evvelallah kendim yaparım munecim , zaten eşimin annesi ile bana yarışma için su böreği yap diyecek kadar samimi değiliz

Ya yaptık işte birşeyler kızlar.Bakmayın bu heyecanıma,iddalı degilim ben tek ümidim Avatar hipnozu

Hayırlısı olsun
Tatlı olsun da farketmezBen hep hazır da beklerimEllerine sağlık canım orası hiç belli olmazHayırlısı olsun tabi tatlı yiyelim tatlı konuşalım

Günaydın kızlarr.Nerde tatlılar ben göremedim.Daha onaylanmamışmı:26:
ve hala kategorilere ayrılmamış
Kazen bu konuda birşey demeyecek sanırım.

Ayrıldı işte seyren , bu kategori şerbetli tatlılar ...

Bunuda kendi içinde bölüp ,amip gibi kategori çoğaltmayalım bence.

tatlı kategorileri tek tek açılcak öylemi, yani şerbetli tatlılarda 1. olan sonraki tatlı grubuna mı karar verecek, herhalde öyle olcak:26:

tatlı kategorileri tek tek açılcak öylemi, yani şerbetli tatlılarda 1. olan sonraki tatlı grubuna mı karar verecek, herhalde öyle olcak:26:

Bence şerbetli tatlı birincisi isterse tekrar köftelere , salatalara vs.. dönecek.
Tatlı kategorileri aralara serpiştirilecek gibi anladım ben :26:

Kazen bey hala uyuyor sanırım yada bilgisayarın ekranına benim tatlıya kalakaldı eklesemmi bu şaheser görüntüyü acaba,benim kabak tatlımdan dahamı iyi gözüküyor ne?? Diye kara kara düşünüyor
Biz tatlı kategorisini kendi aramızda ayırdık Hamurlu,Sütlü ve baklavalar olaraktan

Ayrıldı işte seyren , bu kategori şerbetli tatlılar ...

Bunuda kendi içinde bölüp ,amip gibi kategori çoğaltmayalım bence.

Valla bilmem ama biri gelipte 40 kat baklava hamuru açıp katılırsa itiraz ederim valla

Bu Hamurlu şerbetli tatlılar Kadayıfla yapılan yufkasız tatlılarda katılabilir

Ayrıldı ise iyi
hoş ben yokum sizi oylıcam ama hep sevdiklerim yarışmaya katılıyor.Kategirileri bimem ama ben amip gibi çoğalıp oy kullanabilirim sanırım

Şerbetlileride mi ayırdınız

Yok yahu sanmam , kategoride öyle bir belirtme yok ki ... Sütlü şerbetli kaç tatlı var ki hem :26:

Baklava diğerlerini döver diye mi bu ayırım :26:

Bence tatlılar kategorisinin sadece ; şerbetliler , sütlüler ve pastalar olarak ayrılması yeterli :26:

Aaaa ne çok utangaç oldum , kendimden utandım :26:

Kız kaç çeşit baklava çeşidi var sen biliyonmu? :26:

Benim tatlı tariflerim çok fazlaya o yüzden ayırdım ne yapıyim yoksa hangi birini paylaşacağım.
Tamam baklavalar ayrı olsun en azından,ama Sütlü şerbetli tatlıdanda vardı eklemek istediğim :26:

Bak utangaçlık senden bana geçti sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…