Ben bilmem, k.validelerinize mi yaptırırsınız, siz kendiniz mi yaparsınız artık karışmıyorum ama su böreğimi, tiramisu ve ekler pastamı, z.yağlı y.sarmamı istiyorum
Senin Can'ın sag olsun Mune cigimYaparım tabi yapmazmıyım hiç
Benim tarif ne oldu,inceleniyormu hala
Ben de bekliyorum tatlıyıHee,bende bekliyorum vallaYatamam,rüyalarıma gelir yoksa Kabus olaraktan avatarım değişir falan Allahh korusun
tamam tamam Ayy gözümün önüne geldide çok güldüm haa.Kayınvalidem nette,forumda yazışıyor
Ben bilmem, k.validelerinize mi yaptırırsınız, siz kendiniz mi yaparsınız artık karışmıyorum ama su böreğimi, tiramisu ve ekler pastamı, z.yağlı y.sarmamı istiyorum
Patronun onaylaması lazım, benlik bir durum yok
Ben de bekliyorum tatlıyı
Tatlı olsun da farketmezYa yaptık işte birşeyler kızlar.Bakmayın bu heyecanıma,iddalı degilim ben tek ümidim Avatar hipnozu
Hayırlısı olsun
Tatlı olsun da farketmezBen hep hazır da beklerim Ellerine sağlık canım orası hiç belli olmaz Hayırlısı olsun tabi tatlı yiyelim tatlı konuşalım
Günaydın kızlarr.Nerde tatlılar ben göremedim.Daha onaylanmamışmı:26:
ve hala kategorilere ayrılmamış
Kazen bu konuda birşey demeyecek sanırım.
tatlı kategorileri tek tek açılcak öylemi, yani şerbetli tatlılarda 1. olan sonraki tatlı grubuna mı karar verecek, herhalde öyle olcak:26:
Günaydın kızlarr.Nerde tatlılar ben göremedim.Daha onaylanmamışmı:26:
ve hala kategorilere ayrılmamış
Kazen bu konuda birşey demeyecek sanırım.
Ayrıldı işte seyren , bu kategori şerbetli tatlılar ...
Bunuda kendi içinde bölüp ,amip gibi kategori çoğaltmayalım bence.
Kazen bey hala uyuyor sanırım yada bilgisayarın ekranına benim tatlıya kalakaldı eklesemmi bu şaheser görüntüyü acaba,benim kabak tatlımdan dahamı iyi gözüküyor ne?? Diye kara kara düşünüyor
Biz tatlı kategorisini kendi aramızda ayırdıkHamurlu,Sütlü ve baklavalar olaraktan
Bu arada ben dün geceden beri ahanada böyle konumun yayınlanmasının bekliyorumdeermişim
Şaka tabi,günaydın kızlar
Şerbetlileride mi ayırdınız
Yok yahu sanmam , kategoride öyle bir belirtme yok ki ... Sütlü şerbetli kaç tatlı var ki hem :26:
Baklava diğerlerini döver diye mi bu ayırım :26:
Bence tatlılar kategorisinin sadece ; şerbetliler , sütlüler ve pastalar olarak ayrılması yeterli :26:
Aaaa ne çok utangaç oldum , kendimden utandım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?