Kız kaç çeşit baklava çeşidi var sen biliyonmu? :26:
Benim tatlı tariflerim çok fazlaya o yüzden ayırdım ne yapıyim yoksa hangi birini paylaşacağım.
Tamam baklavalar ayrı olsun en azından,ama Sütlü şerbetli tatlıdanda vardı eklemek istediğim :26:
Bak utangaçlık senden bana geçti sanırım
iyide kızlar herkes baklava sevmez ki
açıkcası bence burda en çok zahmetli olan yemek kazanmıyor, insanlar kendi damak tatlarına göre değerlendirip, görselliğide içine katarak oy veriyor, benim geçmiş yarışmalardan izlenimim bu, en çok zahmetli olan tatlı 1. olur diye bişey yok bence yani
her konuda olduğu gibi genelin sevebileceği ve görselliği güzel olan, fotografları güzel çekilmiş 1. olur, ama tabii bu baklavada olabilir, fotografları güzel çekilirse
ne analiz yaptım ya yöh
iyide kızlar herkes baklava sevmez ki
açıkcası bence burda en çok zahmetli olan yemek kazanmıyor, insanlar kendi damak tatlarına göre değerlendirip, görselliğide içine katarak oy veriyor, benim geçmiş yarışmalardan izlenimim bu, en çok zahmetli olan tatlı 1. olur diye bişey yok bence yani
her konuda olduğu gibi genelin sevebileceği ve görselliği güzel olan, fotografları güzel çekilmiş 1. olur, ama tabii bu baklavada olabilir, fotografları güzel çekilirse
ne analiz yaptım ya yöh
arzum bu cadılar bayramı için
kazen kabak tatlısını cadılar bayramı konseptinde yaparsa kesin 1. olur,
korkudan oylar kazene
Yok kız,adamın elindeki kabak tatlısını görmüyormusun? Bu tatlı için olan kabak
sütlü tatlılar diye bir kategori olacakmı.
günün benim için en önemli sorusu..
bir tarifim varda.
çokkk eski bir tarif....
ama günümüzde çok değişen.illa hafif olsun diye orjinalliğini yitirenbir sürlü tatlı....
tarifi görüp oyy bu kadar yumurtamı konur denilenağır olur amaaa diye eklenen..
,orjinali böyle ama kardeşimmm dediiğim.
bu yüzden dereceye giremeyeceğimin baştan belli olduğu,sonunculuğa yerimi ayarladığım bir tarif
inanmıyorum ya. bu kadar olur..çok mu belli ettim .diyorum ancak etmedim de..Krem karameli hatırlattı bu anlatım bana
İlk sunum arzum77 den olacak sanırım,dün geceden beri bende pusuda bekliyorum merakla
bend ebekliyorum ama hala tık yok, hepsi bir mi eklenecek yoksa
inanmıyorum ya. bu kadar olur..çok mu belli ettim .diyorum ancak etmedim de..
.fakat bravo. tek kelimeyle bravo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?