Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi ;

• Ankete Katılan
    244
  • Anket Kapalı .
iyide kızlar herkes baklava sevmez ki
açıkcası bence burda en çok zahmetli olan yemek kazanmıyor, insanlar kendi damak tatlarına göre değerlendirip, görselliğide içine katarak oy veriyor, benim geçmiş yarışmalardan izlenimim bu, en çok zahmetli olan tatlı 1. olur diye bişey yok bence yani
her konuda olduğu gibi genelin sevebileceği ve görselliği güzel olan, fotografları güzel çekilmiş 1. olur, ama tabii bu baklavada olabilir, fotografları güzel çekilirse
ne analiz yaptım ya yöh

Son düzenleme:
demem o ki tribünlere yapın tatlıyı kendinize değil

sütlü tatlılarda ya da pastalarda katılma durumum olabilir belki..
. çünkü yemek yerine tatlı ,pasta yiyen biriyim.
öğle yemeği ne yedin sorusuna ekler ,yada frambuazlı pasta diye cevap veren bir kişiliğim var..

Son düzenleme:

Baklavalarının çeşitleri var tamam da şerbetli tatlı işte nihayetinde demiştim de:26:

Ama sütlü şerbetli cidden az yani, kaç kişi ne bulup katılacak ?:26:

Değil mi ya ?

Baklava ben severim o ayrıda , kaymaklı ekmek kadayıfını daha çok severim mesela

Chess , sen ne zaman katılacaksın ?

Son düzenleme:

Tamam,görselliktede benim tatlım birinci gelir o zaman sorun yok bence

Ben fikrimi belirttim sadece.Baklava çeşitleri çok fazla o yüzden ayrı olması taraftarıyım.Hani Bazende emeğe oy veriliyorya kimi arkadaşlarda bizim yapacağımız tatlı çeşitleri olsun diyor.Ee o zaman ben baklava açiyim,ne kadar emek verdigimi görsünler birinci oliyim diye düşünende olabilir.Ama belkide digerinin yaptıgı bir hamur tatlısı onun baklavasını kat kat dövecek durumdadır..

Aman neyse yaa,ben seçimimi yaptım Bismillag diyip mutfağıma girdim zaten.Önemsemiş olsaydım cidden bu durumu beklerdim kategorilere ayrılmasını ona göre bir tarif yapardım..
Hayırlısıyla birde yayınlansa

Şöyle bir kabak tatlısı döktürsem mi acaba ya :44:

döktürsem evet:2:

Hayırlı olsun yeni kategori :92:
Herkese başarılar..

sütlü tatlılar diye bir kategori olacakmı.
günün benim için en önemli sorusu..
bir tarifim varda.
çokkk eski bir tarif....
ama günümüzde çok değişen.illa hafif olsun diye orjinalliğini yitirenbir sürlü tatlı....

tarifi görüp oyy bu kadar yumurtamı konur denilenağır olur amaaa diye eklenen..
,orjinali böyle ama kardeşimmm dediiğim.
bu yüzden dereceye giremeyeceğimin baştan belli olduğu,sonunculuğa yerimi ayarladığım bir tarif

Krem karameli hatırlattı bu anlatım bana

İlk sunum arzum77 den olacak sanırım,dün geceden beri bende pusuda bekliyorum merakla

arzumun tatlısı neden hala yüklenmedi acaba ?:44:

biri şöyle çatalı dokundurduğu an dağılan bir şekerpare yapsın, bütün sülaleyi toplayıp oy verdireceğim

inanmıyorum ya. bu kadar olur..çok mu belli ettim .diyorum ancak etmedim de..
.fakat bravo. tek kelimeyle bravo..

Tatlılar müthiş derecede ilgi alanımdır bu bir , ilk krem karamel yapacağım zaman abimle beraber muftağa girmiştik . Annem içeriden bas bas bağırıyordu '' o tarifi iyi okuyuuuun , o kadar yumurta olmaz tatlıda diye ''

Akşam yemeğinden sonra getirdik annemle babama ;

Babam diyor '' hmmm ne yaptınız böyle ? ''

Annem bizden önce atlıyor cevaba ;

Ne yapacaklar , doldurdular yumurtayı , tatlı diye getirdiler

Bu kadar anısını varken bende ;

Hatırlamazsam ayıp olurdu yani

Çok severim bu arada krem karamel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…