bende aç karnına severim tatlı türlerini, tok asla yiyememsütlü tatlılarda ya da pastalarda katılma durumum olabilir belki..
. çünkü yemek yerine tatlı ,pasta yiyen biriyim.
öğle yemeği ne yedin sorusuna ekler ,yada frambuazlı pasta diye cevap veren bir kişiliğim var..
genel yargı, o kadar emek vermiş şeklinde oluyor ama ben hem görünüm açısından, hem çabuk yapılabirliği açısından hemde damak tadım açısından kriterlere ayırıp oy veriyorum. çalışan hanımlarız, bazen canımız eve gidince tatlı çekiyo.fenamı olur hemen pratikçe , hem gözümüz hem midemizi doyuracak bişey yapsak. mutfak sanatı illa mutfakta saatlerce uğraşıp mı bişey yapmaktır. tabiki emeğe saygı var ama sırf emek diye diğer unsurları görmezden gelmek bana göre değil açıkçası.Tamam,görselliktede benim tatlım birinci gelir o zaman sorun yok bence
Ben fikrimi belirttim sadece.Baklava çeşitleri çok fazla o yüzden ayrı olması taraftarıyım.Hani Bazende emeğe oy veriliyorya kimi arkadaşlarda bizim yapacağımız tatlı çeşitleri olsun diyor.Ee o zaman ben baklava açiyim,ne kadar emek verdigimi görsünler birinci oliyim diye düşünende olabilir.Ama belkide digerinin yaptıgı bir hamur tatlısı onun baklavasını kat kat dövecek durumdadır..
Aman neyse yaa,ben seçimimi yaptım Bismillag diyip mutfağıma girdim zaten.Önemsemiş olsaydım cidden bu durumu beklerdim kategorilere ayrılmasını ona göre bir tarif yapardım..
Hayırlısıyla birde yayınlansa
Son düzenleme: