- 11 Şubat 2022
- 3.545
- 8.232
- 108
Çok geçmiş olsun canımİyiyim diyeyim de iyi olayım canom ya , bu haftanın yarısı hastanelerdeydim yine bir şeyler çıktı boğazımda .Bakalım hayırlısı ile iyi olacak inşallah
Sen nasılsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canımİyiyim diyeyim de iyi olayım canom ya , bu haftanın yarısı hastanelerdeydim yine bir şeyler çıktı boğazımda .Bakalım hayırlısı ile iyi olacak inşallah
Sen nasılsın![]()
Sen Kukrim Ziyagilsin,yapmazlık etmeGaza geleyim
Mantıklı ,üşenirsem öyle yapayım![]()
İsraf olmasın evetSakla seneye Ramazan'a lazım olur![]()
En kötü Cemile ye paslarım evetSen Kukrim Ziyagilsin,yapmazlık etme![]()
Ahahahahah aşko yaEn kötü Cemile ye paslarım evet(Cemile de ben )
DoğruEmek boşa gitmesin![]()
Beni etiketlemeyen mor kadına yazıklar olsunarkadaşlar tarifleri yaptım bir daahaki ramazana da konuyu açarım herhalde![]()
Geçmiş olsun kukriskom, Allah korktuguna uğratmasın inşİyiyim diyeyim de iyi olayım canom ya , bu haftanın yarısı hastanelerdeydim yine bir şeyler çıktı boğazımda .Bakalım hayırlısı ile iyi olacak inşallah
Sen nasılsın![]()
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin hayırla sonuçlansın inşallahİyiyim diyeyim de iyi olayım canom ya , bu haftanın yarısı hastanelerdeydim yine bir şeyler çıktı boğazımda .Bakalım hayırlısı ile iyi olacak inşallah
Sen nasılsın![]()
Aşkom
Nevos misafir gibi çekil kosene otur, bekle kahveni eline getirsinler
Bu mümkün müNevos misafir gibi çekil kosene otur, bekle kahveni eline getirsinler![]()
Vallahi şimdi sana yazacaktım nerde bu akşam diyeBeni etiketlemeyen mor kadına yazıklar olsun![]()
Amin sağ olasın canımGeçmiş olsun kukriskom, Allah korktuguna uğratmasın inş![]()