- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Benim o konu biraz karışıkta ondan öyle ortadan cevap verdim canım içiyo sayılmam ama bıraktı sayılırmıyım bilmiyorumBırakmadıysan da bırak bence,gerçekten farkı görünce derin bir oh dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim o konu biraz karışıkta ondan öyle ortadan cevap verdim canım içiyo sayılmam ama bıraktı sayılırmıyım bilmiyorumBırakmadıysan da bırak bence,gerçekten farkı görünce derin bir oh dersin
Benim adminlik yapacak zamanım mı var ki gözüm olsunYerimde gözün mü var
Yapsın görelim becereceğini sanmıyorum.Gizli gizli okyorsa çıksın ortayaAz oy verenlerden fena intikam olacakmış,öyle okudum
Bence baklava ondaSonuncu sıralarda olmayı hazmedemiyor ya ondan sorduydum
Onu düzeltmesi lazım:)Sonuncu sıralarda olmayı hazmedemiyor ya ondan sorduydum
Bende çok yoğunumBenim adminlik yapacak zamanım mı var ki gözüm olsun
Sende hiç paylaşımcı değilsin Nevoşum
Senin kafan karışmış canımBenim o konu biraz karışıkta ondan öyle ortadan cevap verdim canım içiyo sayılmam ama bıraktı sayılırmıyım bilmiyorum
Ben nerelerden geldim diycekOnu düzeltmesi lazım:)
Baklava yönetimde dır diye düşünüyorumBence baklava onda
Evet bende öyle düşündüm, iddialı tarif kapar diyeOnu düzeltmesi lazım:)
Kabak mı yapıyor yineBende çok yoğunum
Olmaz bu benim görevim kimse ile paylaşmam:)Kazen bile bana bildirdi :)
Senin kafan karışmış canım
Heyyytt diye yazabilir her anYapsın görelim becereceğini sanmıyorum.Gizli gizli okyorsa çıksın ortaya
Umarım bu sefer üst sıralarda olur:)Yoksa karizma çok çizildiBen nerelerden geldim diycek
Bekliyorum ama henüz tık yokHeyyytt diye yazabilir her an
Nevros aday olsan siteye başkan olursun haBende çok yoğunum
Olmaz bu benim görevim kimse ile paylaşmam:)Kazen bile bana bildirdi :)
Nevreste ablada olmadığına göre Kazende olamaz heraldeBaklava yönetimde dır diye düşünüyorum
Evet bende öyle düşündüm, iddialı tarif kapar diye
Cidden bizde değil kaptırdımBoşluğuma geldiBaklava yönetimde dır diye düşünüyorum
Evet bende öyle düşündüm, iddialı tarif kapar diye
Hayır tabi ki :)Kabak mı yapıyor yine
O kadar rahat ve mutlu ki,tarifinden de emin ,keyif yapıyordurBekliyorum ama henüz tık yok
Olurum tabiVer gazıNevros aday olsan siteye başkan olursun ha