Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Sağolun kızlar, bütün dikkatimi enerjimi bebeğe vermiş durumdayım, arada açıyorum bildirim varsa bakıp çıkıyorum hemen, bende özledim sizi :KK37:
Biraz büyüsünler tekrar dönersin sahalara tam gaz :-) Ben geçen çorbalara katılacaktım nasip olmadı ama seçtiğim şerbetli tatlıyı ayda iki kere yapıyorumdur, dönüşüm bununla olacak inşallah :-)

Bu arada ben de isterim kahkaha videosunu ama :-)

Olursa şapka çıkarırız :KK53:

Nasıl yani nasılsa yapamaz onda kalsın mı demek istiyosun :skandal: inanamıyorum bu laf kavgada söylenmez deynepnaz deynepnaz bilemicim artık :süslü:
Öyle mi demek istiyor :skandal:Bence Ondaysa alma birinci O olsun demek istemiştir benim şirinem:KK45:

Yok zaten deynebe versen baklavayi , baklava direkt elenir. Baklavayı yumurtalı yapar :deli:
Baklava hamurunda yumurta yok mu ki:skandal:
Korku sardı herhalde ,delinin biri kuyuya taş attı misali,herkesin gözünü korkutayım dedim:KK70::KK70::KK70:

Öyle mi demek istiyor :skandal:Bence Ondaysa alma birinci O olsun demek istemiştir benim şirinem:KK45:

Baklava hamurunda yumurta yok mu ki:skandal:
Korku sardı herhalde ,delinin biri kuyuya taş attı misali,herkesin gözünü korkutayım dedim:KK70::KK70::KK70:
Az aşağları oku sen görürsün senin şirinenin niyetini, bende sadece yardımcı olmak istemiştim hıhhh :63:

X