Sunum nasıl olacak bakalım:)İnşaallah sonlarda yapar yoksa herkes kaçabilirZaten büyük patron bende varım diyince ben bi yutkundum yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sunum nasıl olacak bakalım:)İnşaallah sonlarda yapar yoksa herkes kaçabilirZaten büyük patron bende varım diyince ben bi yutkundum yani
Sordumu sordumu neymişşşSor bakayım:)
Gelir birazdanYerden yere vurduk hala gelmiyor.Demek çay keyfi yaparken bizi okumuyor
Abla bişey dicem önce yapsak resimleri sana atsak ama sonlara doğru konu açsak oluyo mu hayır yani şahane sunumum olacaktaSunum nasıl olacak bakalım:)İnşaallah sonlarda yapar yoksa herkes kaçabilir
Verdiğim tarif:)Sordumu sordumu neymişşş
Aynen canım nasip ne diyelim:)Gelir birazdan
Şaka maka keşke kazansa çok önem veriyor sunuma falan, didik didik ediyor neredeyse, onun yarısı kadar olabilsem keşke
Kimde merak ediorumSordumu sordumu neymişşş
Yok canım olmuyor ne zaman yaparsak konuyu o zaman açıyoruz.En fazla 1-2 gün sonra ekleyebilirsiniz:)Abla bişey dicem önce yapsak resimleri sana atsak ama sonlara doğru konu açsak oluyo mu hayır yani şahane sunumum olacakta
Biraz büyüsünler tekrar dönersin sahalara tam gaz Ben geçen çorbalara katılacaktım nasip olmadı ama seçtiğim şerbetli tatlıyı ayda iki kere yapıyorumdur, dönüşüm bununla olacak inşallahSağolun kızlar, bütün dikkatimi enerjimi bebeğe vermiş durumdayım, arada açıyorum bildirim varsa bakıp çıkıyorum hemen, bende özledim sizi
Tamam yapsın onu diğeri olmasında vecihi fikret meselesine döndüVerdiğim tarif:)
:)Aynen öyledir :)
Sanırım o bendeKimde merak ediorum
Tamam yapsın onu diğeri olmasında vecihi fikret meselesine döndü
Öyle mi demek istiyor Bence Ondaysa alma birinci O olsun demek istemiştir benim şirinemOlursa şapka çıkarırız
Nasıl yani nasılsa yapamaz onda kalsın mı demek istiyosun inanamıyorum bu laf kavgada söylenmez deynepnaz bilemicim artık
Baklava hamurunda yumurta yok mu kiYok zaten deynebe versen baklavayi , baklava direkt elenir. Baklavayı yumurtalı yapar
Hele bi gelsin o tarif bakim kim kapmisSanırım o bende
Seninkini istiyormuşTamam yapsın onu diğeri olmasında vecihi fikret meselesine döndü
Baklava sende zannediyorlarÖyle mi demek istiyor Bence Ondaysa alma birinci O olsun demek istemiştir benim şirinem
Baklava hamurunda yumurta yok mu ki
Korku sardı herhalde ,delinin biri kuyuya taş attı misali,herkesin gözünü korkutayım dedim
Az aşağları oku sen görürsün senin şirinenin niyetini, bende sadece yardımcı olmak istemiştim hıhhhÖyle mi demek istiyor Bence Ondaysa alma birinci O olsun demek istemiştir benim şirinem
Baklava hamurunda yumurta yok mu ki
Korku sardı herhalde ,delinin biri kuyuya taş attı misali,herkesin gözünü korkutayım dedim
Oylemiymis gercekten :))Seninkini istiyormuş