İnan hiç bir fikir yürütemiyorum okadar gizemli bende yani ama anaç geldi ilk günden beridir nebilim sanki tanıyor gibiyim annem ablam gibi bir görmeden sevgi oluşuyorSence tesettürlümü
Estağfurullah canım28 yaşımdayım fizyolik yaş. 5 akıl yaşı
Tamam hayırlı gecelerNe dedim ben sana
Görmediğim için bana gizemlisin valla görenlerede sormak lazımRica ederim
Çok gizemli değilim aslında:)
İyi gecelerTamam hayırlı geceler
Hayırlı geceler canımTamam hayırlı geceler
Sende dedigimi ciddiye aldınOldu canıııım ben kabul etmiyom ne olceek örgütlerim ha herkezi
Yani zaten oyun stresindeyim gözüm kulagım yeni kategoride yapılırmı bu olacak seymi insaffSende dedigimi ciddiye aldın
Çorbada iyi oy almıştın sen sanki dimiYani zaten oyun stresindeyim gözüm kulagım yeni kategoride yapılırmı bu olacak seymi insaff
Çok güzel, aramizda 10 yaş var ama yan yana dursak beni harcarlarBen seni çok merak ediyorum valla abla gi nasıl birisin ki
Herşeyi geç ben biraz ağır kanalıyımdırYani zaten oyun stresindeyim gözüm kulagım yeni kategoride yapılırmı bu olacak seymi insaff
He he şimdi hatırladım evetBamyaaaa
Çok yüksek olmasa da ortalardaydım canım yine kaçtı unuttum . ama kazenin ve Nevreste ablacığımın oyunu almıştım ayy çok mutluydum mutluluk o mutlulukmuşÇorbada iyi oy almıştın sen sanki dimi
Bende çorbalarda 14 ,mu 15 mi ne almıştımÇok yüksek olmasa da ortalardaydım canım yine kaçtı unuttum . ama kazenin ve Nevreste ablacığımın oyunu almıştım ayy çok mutluydum mutluluk o mutlulukmuş
Yas kaç bakım kız dur sende herkezden önce sen kendini harcadın:). İnanmam zaten bu biiiiiirÇok güzel, aramizda 10 yaş var ama yan yana dursak beni harcarlar
Herşeyi geç ben biraz ağır kanalıyımdırbenim her dediğime inanma
Kaç aldın busefer neydi senin tatlı :) .yer degiştirmişiz senle benBende çorbalarda 14 ,mu 15 mi ne almıştım
Ama benim katılmak hoşuma gidiyor.
Şimdi de baklavalar Sobyetler varken hiç oy konusunda ağzı i açmadım
Ama geçen seferki den iyi bu sefer
Yok bu sefer çok ciddiyim, 28 yaşındayım ben ama nevros çok genç duruyor ki bende çocuk mocuk yok onda 3 taneYas kaç bakım kız dur sende herkezden önce sen kendini harcadın:). İnanmam zaten bu biiiiiir