Ne mutlu ona .neyse abla söyle kıyıya köşeye benim için accık havalı bi tarif ayır bee hayrına sans öyle bana kendiliğinden gelecek gibi değilNasip canım belli olmaz.Bak deynepnaz'da çok giremiyor.Ama o gün şans ilk o yazmıştı:)
Valla güzel oldu başkasında yemistim daha önce kendim ilk bugun yaptım çok lezzetli olmuş .Tatlı hiç canım istemiyor bu sıralar:)Ama yoğurtlu yemekler hoşuma gidiyor.Sosyete mantısı güzel olur:)
Himm ben anlamaz tripten :))Trip atıyor ona vermedim diye:)
Takılıyorum
Bu sefer öyle çok iddialı tarif yok sunum ile halledeceksiniz:)Ne mutlu ona .neyse abla söyle kıyıya köşeye benim için accık havalı bi tarif ayır bee hayrına sans öyle bana kendiliğinden gelecek gibi değil.
Bende anlamamHimm ben anlamaz tripten :))
Afiyet olsun canımValla güzel oldu başkasında yemistim daha önce kendim ilk bugun yaptım çok lezzetli olmuş .
Üç tane yedim
Afiyet olsun canımValla güzel oldu başkasında yemistim daha önce kendim ilk bugun yaptım çok lezzetli olmuş .
Üç tane yedim
Sen mi anlamıyorsunBende anlamam
Evet noldukiSen mi anlamıyorsun
Afiyet olsun canım
Tamam öyle ise güzel:)Evet nolduki
Yoo sen iyisin bu konudaBende anlamam
Burya yaz uğraşma tek ben gözümü kapayım yada birazdan beni kapatabilir kazen maydanoz oldum yine bşeylere.
Nerden biliyosun hiç tribimi yedinmiYoo sen iyisin bu konuda
Noldu kiBurya yaz uğraşma tek ben gözümü kapayım yada birazdan beni kapatabilir kazen maydanoz oldum yine bşeylere.
Aslında o kadar iyi biyetle yaklaşıyorum ki olaylara hop beni buluyor bana dönüyor nedense. Yanlış konulara dalıyorum galiba
Niye akıllı olmuyorsunBurya yaz uğraşma tek ben gözümü kapayım yada birazdan beni kapatabilir kazen maydanoz oldum yine bşeylere.
Aslında o kadar iyi biyetle yaklaşıyorum ki olaylara hop beni buluyor bana dönüyor nedense. Yanlış konulara dalıyorum galiba
Niye akıllı olmuyorsunBurya yaz uğraşma tek ben gözümü kapayım yada birazdan beni kapatabilir kazen maydanoz oldum yine bşeylere.
Yiyenlere şahit oluyorum :)Nerden biliyosun hiç tribimi yedinmi