• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Yok bu sefer çok ciddiyim, 28 yaşındayım ben ama nevros çok genç duruyor ki bende çocuk mocuk yok onda 3 tane :olamaz:
İyice meraklardayım şimdi :). Kimi öyle canım bende bigün birine abla dedim kız 18 yasındaymış birazda kilo vardı tabi onunda etkisinden mıdır nedir benden büyük sanmıstım .

İyice meraklardayım şimdi :). Kimi öyle canım bende bigün birine abla dedim kız 18 yasındaymış birazda kilo vardı tabi onunda etkisinden mıdır nedir benden büyük sanmıstım .
Evet, bende zaten iri yapiliyim boyumda uzun :KK45:

Iyi geceler :KK68:
Az temizlik yapıp cikayim. Son giden birkez daha üzerinden silsin :ıslık:

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::p:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
İyi geceler canım iyi yaptın her yer yumurta koktuydu dur ikide ben süpüreyim gideyim:temizlik:

Yok artık nedenn 1 oyda olabilir nasip gardaşım :)
Ola bilir de daha sayfanin baslarinda da yazmistim 2 oy olursa klasik tarifler kazanir diye.yani bunu deynep onde diye yazmiyorum ben de kazana bilirim su anda pek fark yok ama cogunluk oyle olacak sanki

Back