- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Kalbura BastiKaç aldın busefer neydi senin tatlı :) .yer degiştirmişiz senle ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbura BastiKaç aldın busefer neydi senin tatlı :) .yer degiştirmişiz senle ben
İyice meraklardayım şimdi :). Kimi öyle canım bende bigün birine abla dedim kız 18 yasındaymış birazda kilo vardı tabi onunda etkisinden mıdır nedir benden büyük sanmıstım .Yok bu sefer çok ciddiyim, 28 yaşındayım ben ama nevros çok genç duruyor ki bende çocuk mocuk yok onda 3 tane
Kalbura bastı böğrüme bastı ne ara aldın okadar oyu sen yaa accıkta bana bölselerdi oylardan :)Kalbura Basti
Evet, bende zaten iri yapiliyim boyumda uzunİyice meraklardayım şimdi :). Kimi öyle canım bende bigün birine abla dedim kız 18 yasındaymış birazda kilo vardı tabi onunda etkisinden mıdır nedir benden büyük sanmıstım .
Evet, bende zaten iri yapiliyim boyumda uzun
İyi geceler canım iyi yaptın her yer yumurta koktuydu dur ikide ben süpüreyim gideyimIyi geceler
Az temizlik yapıp cikayim. Son giden birkez daha üzerinden silsin
Takılıyorum kuzum görüşürüzEstağfurullah canım
Dün gece geldik eve biraz yorgun um sen nasılsın :))Nassin kanki?
Hayirli sabahlar canimHayırlı Sabahlar
Nasil olam oylamaya bakinca darlaniyorum valla2-3 oyla kaybedicem galiba yakti beni 2 oyDün gece geldik eve biraz yorgun um sen nasılsın :))
yYarın inşaAllah sonuç belli aslındaOylama bu aksam mi bitiyo yarin aksam mi?
Günaydın gardaşım Konyada kar sepenliyor :)Gunaydin millet
Kazenin yarismadan cekilecegini oyunu ikinciye devredecegini dusunuyorum o yuzden sey ettim bi de cekilmiyomus hakkimla aldim benim vermem diyomusyYarın inşaAllah sonuç belli aslında
Ohh ne guzel ya biz bu sene de kar goremedikGünaydın gardaşım Konyada kar sepenliyor :)
deynepnaz a 2. Madalyamı geliyorKazenin yarismadan cekilecegini oyunu ikinciye devredecegini dusunuyorum o yuzden sey ettim bi de cekilmiyomus hakkimla aldim benim vermem diyomus
Ohh ne guzel ya biz bu sene de kar goremedik
Bilemiyorum ya 2 oy olursa tekrar katilmam buyuk ihtimaldeynepnaz a 2. Madalyamı geliyor
Vah gardaşım benim
Önümüzdeki kategori çok kolaymış bak sadece sunum konuşacakmış o yüzden hazır ol
Yok artık nedenn 1 oyda olabilir nasip gardaşım :)Bilemiyorum ya 2 oy olursa tekrar katilmam buyuk ihtimal
Ola bilir de daha sayfanin baslarinda da yazmistim 2 oy olursa klasik tarifler kazanir diye.yani bunu deynep onde diye yazmiyorum ben de kazana bilirim su anda pek fark yok ama cogunluk oyle olacak sankiYok artık nedenn 1 oyda olabilir nasip gardaşım :)