- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
Olmaz ben balıkla yoğurdu yememYoğurtlu makarna yapsana çok severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz ben balıkla yoğurdu yememYoğurtlu makarna yapsana çok severim
Vayy beee watsap dediDakikaya bakıyorum daha hızlı oluyorsa oradan yaz sonra buradan devam ederiz:)
Yok yok akşam yapip yediklerimiSevmediklerini mi:)
Yine kafama göre takıldım.Kızlar diyor anne tarifi bir yere yaz
Evet öyle dedi:)Vayy beee watsap dedi
Yaz bakayım:)Yok yok akşam yapip yediklerimi
Evet telefondan görüşüyoz diyorEvet öyle dedi:)
Evet görüşüyoruz:)Evet telefondan görüşüyoz diyor
Oldu canıııım ben kabul etmiyom ne olceek örgütlerim ha herkeziNevros yeni kategori açılırsa hanımlar benden önce mesaj atıyor telefonda yavaş oluyor, ben wtsptan atsam kabul olurmu onlarda yazdıysa onları kabul etmezsin
Zaten yazınca hemen kabul etmem canım ben ilk yazana bakıyorum:)Oldu canıııım ben kabul etmiyom ne ölçerek örgütlerim ha herkezi
Evet oda öyle dediEvet görüşüyoruz:)
Sende etkilenme okurken soda içtim iki tane anca kendime geldim.Yaz bakayım:)
Ne olmuş :)Evet oda öyle dedi
Afiyet bal şeker olsun ben olsam bende yerdimSende etkilenme okurken soda içtim iki tane anca kendime geldim.
Sosyete mantısı,haşlama içli köfte,çiğ köfte köz patlıcan kırmızı biber salatası ustunede bisküvili pasta
Kesin ilk yazamam benyaa netimde az zaten.Zaten yazınca hemen kabul etmem canım ben ilk yazana bakıyorum:)
Nasip canım belli olmaz.Bak deynepnaz'da çok giremiyor.Ama o gün şans ilk o yazmıştı:)Kesin ilk yazamam benyaa netimde az zaten.
Sağol canım hala daha aklımda iki dilim tatlı yemek yok değilAfiyet bal şeker olsun ben olsam bende yerdim
NolduNe olmuş :)
Trip atıyor ona vermedim diye:)
Tatlı hiç canım istemiyor bu sıralar:)Ama yoğurtlu yemekler hoşuma gidiyor.Sosyete mantısı güzel olur:)Sağol canım hala daha aklımda iki dilim tatlı yemek yok değil
Az sonra olacak gibiNe olmuş :)