Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Öyle valla, benim büyükanneannem tam bir titizlik hastasıydı obsesif derece de titizdi, hiç ona çekmemişim, iyi ki çekmemişim çünkü yaşlanınca beli büküldü garibimin:KK43: ayağa bile kalkmakta zorlanırdı, annem hem diyabet hem yüksek tansiyon hastası, kendini parçalamaktan tansiyon bir yükseldi felç geçirdi yıllar evvel, şimdi şükür çok iyi ama sağlık elden gitti bir kere, hepiniz gençliğinizinde sağlığınızın da değerini bilin, yaş 40'a dayandı mı makine gıcırdamaya başlıyor :)) sağlıklı yaşlanmak büyük nimet.
Rahmetli annem de , babam yok diye erkeğin kuvveti gereken işleri bile kendi yapardı okullarımız bitene kadar çalıştı artı ev işleri birde çok hassas bir insandı herşeyi kafasına takardi .Sonunda kanser oldu😔
Düşününce bazen diyorum iyi bile dayandi .

Daha durun yahu :)))) yaş 47 oldu, artık yokuş aşağı gidiyorum yıllar çabuk geçti, arabanın freni patlamış gibi hissediyorum hahahahahaha neyse ben yürüyüşe gidiyorum, hepinizi çooooook öpüyorum, kendinize iyi bakın hayırlı geceler :KK15:
Hayırlı geceler ablam:nazar::KK200:

Daha durun yahu :)))) yaş 47 oldu, artık yokuş aşağı gidiyorum yıllar çabuk geçti, arabanın freni patlamış gibi hissediyorum hahahahahaha neyse ben yürüyüşe gidiyorum, hepinizi çooooook öpüyorum, kendinize iyi bakın hayırlı geceler :KK15:
İyi geceler ablacim 😘

X