- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Odev ne
Onlara verirler bir sekilde bir madalya bakiyouz mu ne demisti kazen abiNiye takiyonki madalyayiBak onceden madalyasi olandan ne farkimiz var fark yoooohhhh
Olsun bi sonraki de ben olurum olma miEn son pilav kategorisi birincisi benim yalnız..
Ben bilmiyorum hele bi göster bakıymEn son pilav kategorisi birincisi benim yalnız..
Aynen yaramadı:)Su yeni surum size yaramadi boncuum
Dur bulim ekran fotosu atarım sana..Ben bilmiyorum hele bi göster bakıym
Kız ekran fotosunu napıym ben eski kategorileri inceliycemDur bulim ekran fotosu atarım sana..
Birinciliğinden şüphe etmiyorum oraları bulamadığım için göster dedimDur bulim ekran fotosu atarım sana..
Bu bölüme git orada üstte kategoriler var.Kategorilere bak hepsinde sabit konu yarışmalarAlakasız ama biri bana eski kategorileri bulmayı öğretsin nolur ben bulamıyorumöğretene 3 ihlas bir fatiha
Sen yorulma kıyamam :)Kız ekran fotosunu napıym ben eski kategorileri inceliycem
2. Oy hakkım boşa gitti o zaman2 oy hakkı var :))
Yemekteyiz soframiz benime tikla, ordan yemek tariflerine tikla. Ordan kategori sec. Mesela pilavlar orda en ustte oylama var ordan bakKız ekran fotosunu napıym ben eski kategorileri inceliycem
Yok yok birinci olduğum pilavı attim dedim :)Birinciliğinden şüphe etmiyorum oraları bulamadığım için göster dedim
oyle olsun bakalimBir daha ki sefere inşaallah
Sağol canıııımBu bölüme git orada üstte kategoriler var.Kategorilere bak hepsinde sabit konu yarışmalar
Yemek Tarifleri
Örneğin:)
Çorbalar tıkla ve üstteki sabit konuları incele:)
Dua için hemen yazdım zaten:)Sağol canıııımsenin tatlında yok bari sana okuyum nazar olma