- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Buda mı amerikanın oyunuOnu bende anlamadım canım cidden bu kadar muhabbete ve bildirme 200 bin olmalıydı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda mı amerikanın oyunuOnu bende anlamadım canım cidden bu kadar muhabbete ve bildirme 200 bin olmalıydı:)
En sonuncuyu ben gonderdim gordun dimi kuzuVay arkadas amma da bildirim gitti
Pilav olursa kesin katilirim aklimda cok pis sunum fikri varBi tatlı bi tuzlu gidiyo.. bence bu sefer tuzlu.. hatta pilavlar diyorum :)
Nerden aklina geldiOhooo pilav olursa BirTutamMutluluk20 birinci net
Hediyesini bile seçtiKazen abi kendine madalya mi takacak hediyesini lisa abla alsin bari
Hırs mı yaptınEn sonuncuyu ben gonderdim gordun dimi kuzu
Pilav olursa kesin katilirim aklimda cok pis sunum fikri var
Nerden aklina geldi
Bunda olmazsa öbüründe elbet olacak:)Buda mı amerikanın oyunu
Azeri pilavı meşhurdur şekerim ben gurmeyim bilirimEn sonuncuyu ben gonderdim gordun dimi kuzu
Pilav olursa kesin katilirim aklimda cok pis sunum fikri var
Nerden aklina geldi
Valla tebrik ediyorum kendimi o kadar baklavayi kovalamakta bir basariGirdin tabi baklavaları zorluyosun halbuki birzamanlar benle yarışıyodun
Aferim bana5.sin ama 2.ve 3. arasında oy az:)4. ile 5. arasında yine oy az:)
Yanlış etiket sanki
Yokmu senin madalyanValla tebrik ediyorum kendimi o kadar baklavayi kovalamakta bir basari
Yine olmadi artik 12739390201 katilimimda alirim madalya
Aa cok dahil olamadim ben muhabbetlere hep kacirdim ney nasil olacak bilmiyorum kazen abi simdi patron ya 2. Ye mi devreder aceba 1.ligiHediyesini bile seçti
Biz sürprizleri severiz devrederse yok demeyizAa cok dahil olamadim ben muhabbetlere hep kacirdim ney nasil olacak bilmiyorum kazen abi simdi patron ya 2. Ye mi devreder aceba 1.ligi
Ahim tutmusturNevreste abla biz kendi kendimize takıldığımızda bile günlük görüntüleme daha fazla gibiydi şimdi niye çok ilerlemiyo kii
Yok onceden aklimda guzel fikirler vardi pilav icin kacirmak istememHırs mı yaptın
Dogru bak bi keresinde cok az farkla birinciligi kaybetmisdiAzeri pilavı meşhurdur şekerim ben gurmeyim bilirim
Niye takiyonki madalyayi Bak onceden madalyasi olandan ne farkimiz varfark yoooohhhhValla tebrik ediyorum kendimi o kadar baklavayi kovalamakta bir basari
Yine olmadi artik 12739390201 katilimimda alirim madalya
Yani kimin var belli değil:)Niye takiyonki madalyayi Bak onceden madalyasi olandan ne farkimiz varfark yoooohhhh
Yok ki isteriimmm isterim madalya isterim kac oldu benim ya katilisimYokmu senin madalyan
Su yeni surum size yaramadi boncuumYani kimin var belli değil:)
En son pilav kategorisi birincisi benim yalnız..Ohooo pilav olursa BirTutamMutluluk20 birinci net