- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
- 208
Sen yorulma kıyamam :)
Eki Görüntüle 2251253
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yorulma kıyamam :)
Eki Görüntüle 2251253
OkudumDua için hemen yazdım zaten:)
Şans nasip canım:)Bana hic yaramadi nevo
Yaa bende yazdim banada okuyuver lilimamDua için hemen yazdım zaten:)
Allah razı olsunOkudum
Dadlu pandakankamLunis pandakanka
Azerin dua bölümüne konu açmaya gittiBirTutamMutluluk20 noldu gardaşım 3.lüğe gelmişsin ya
Nevroşum iyiyim nasıl olim :) kendime yemek ve sunum ile ilgili sayfa açtım onla uğraşıyorum.. çok heyecanlıymış valla.. ben hep süslerdim resim çekerdim kalırdı öle telde artık paylaşıyorum. Bana da eğlence çıktı :)retro_hippo canım nasılsın
Sanada okudum canım Adım üfürükçüye çıkacakYaa bende yazdim banada okuyuver lilimam
İyi yapmışsın canım eğlenceli olur:)Nevroşum iyiyim nasıl olim :) kendime yemek ve sunum ile ilgili sayfa açtım onla uğraşıyorum.. çok heyecanlıymış valla.. ben hep süslerdim resim çekerdim kalırdı öle telde artık paylaşıyorum. Bana da eğlence çıktı :)
İyi yapmışsın canım eğlenceli olur:)
Hic sorma harcadilar gardasini sen de birakip gittinBirTutamMutluluk20 noldu gardaşım 3.lüğe gelmişsin ya
Uğraşmak gerekiyor:)Sürekli paylaşım yapmak:)Sorma kız.. kaç takipçim oldu diye sürekli bakıyorum. Dalga geçerdim ben böyle yapanlarla :)
Ne sayfası hippom bizde takip edelim destek olalimSorma kız.. kaç takipçim oldu diye sürekli bakıyorum. Dalga geçerdim ben böyle yapanlarla :)