Gardaş gardaşı bırakmaz gardaşHic sorma harcadilar gardasini sen de birakip gittin
Biz okuyoruz da dogru yere uflemiyoruz sanirimAaaaaa okuyup uflemeler almis basini gitmiş ben okusam olay tersine döner
Yasak değilse özelden yazim :)Ne sayfası hippom bizde takip edelim destek olalim
Dur ben sana okuyayımBiz okuyoruz da dogru yere uflemiyoruz sanirim
Yaz canımYasak değilse özelden yazim :)
Yazdım :)Yaz canım
Allah razi olsunSanada okudum canım❤ Adım üfürükçüye çıkacak
Yoktun galiba ben de çok sık girmiyorum :) bu sene hastaliklarla gecti grip gerci grip mi desem bu sene çok uzun sürdü birimiz iyileşiyor diger aile bireyi hastalaniyor.bulca özledim bacım seni :)
Oo çok geçmiş olsun canım.. rabbim şifa versin :)Yoktun galiba ben de çok sık girmiyorum :) bu sene hastaliklarla gecti grip gerci grip mi desem bu sene çok uzun sürdü birimiz iyileşiyor diger aile bireyi hastalaniyor.
Sonra göz kontrolu oda bayagi artmış 6.5 derece olmus onunla uğraştim,simdide guatr icin gidecegim doktora.
Teşekkür ederim sen nasilsinOo çok geçmiş olsun canım.. rabbim şifa versin :)
Bende iyiyim şükür..çocuklarla uğraşıyorum.. üni bitti biliyorsun.. öle işte..Teşekkür ederim sen nasilsin
Ne yani yapıcam mi demek istiyorsunBayıldım bayıldım,evde kavrulmuş kadayıfım da var,ellerine sağlık nasıl güzeldir tadı da
KuraylaOy veren 3 kişiye pro üyelik verilecekmiş. Nasıl belirlenecek 3 kişi?
Kuraylagözümü kapatıp yazacaktım yoksa profiline dalıp gidiyodum
AynenHipnoz etkili papatya
İyi geceler canımiyi geceler