1 sene gelemedim kaçırmışım olaylarıKakaonun zamanında ben buralarda yoktum
Oy verenlere hakaret gibi bir şey bence bu. Beğen veya beğenme birisi birinci olduysa çoğunluğun tercihine saygı göstermek lazım...
Ay bir de H E ye çilekli puding demişlerdi o da efsaneydietiketlemeyeyim de canı çekmesin hamiş hamiş
Buralarda neler neler gördük ah bilsen bacım
3 kişiye proluk verecekmis patron,acaba o kişiler biz olabilir miyiz diye sordu balbocuu
Sen geçen kategori biri bana hakaret etti okudun mu?Kakaonun zamanında ben buralarda yoktum
Oy verenlere hakaret gibi bir şey bence bu. Beğen veya beğenme birisi birinci olduysa çoğunluğun tercihine saygı göstermek lazım...
Ay bir de H E ye çilekli puding demişlerdi o da efsaneydietiketlemeyeyim de canı çekmesin hamiş hamiş
Buralarda neler neler gördük ah bilsen bacım
1 sene gelemedim kaçırmışım olayları
Önceden çok olıyordu yarışmada olaylar, şimdi öyle değil:)
Evet bildirimde çekiliş denmişti galiba .ay keşke bana çıksa ne kadar mutlu olurum çekilişlemi seçilcek acaba
Oy verenler arasından çekiliş olacakmış,çıkabilir tabii :))ay keşke bana çıksa ne kadar mutlu olurum çekilişlemi seçilcek acaba
O 3 kişi yarışmaya katılmayan sadece oy verenleredir ama onun haricinde %99 katılanlara da gelecek:)3 kişiye proluk verecekmis patron,acaba o kişiler biz olabilir miyiz diye sordu balbocuu
Evet bildirimde çekiliş denmişti galiba .
Sen geçen kategori biri bana hakaret etti okudun mu?
Profösyonel değilmişiz,tarihleri peçeteye yazıyormuşuz
Kismetse gelir Şam'dan Yemen'den,kısmet değilse ne gelir elden ?O 3 kişi yarışmaya katılmayan sadece oy verenleredir ama onun haricinde %99 katılanlara da gelecek:)
Yarışmaya katılan da oy veriyorO 3 kişi yarışmaya katılmayan sadece oy verenleredir ama onun haricinde %99 katılanlara da gelecek:)
Oy verenler arasından çekiliş olacakmış,çıkabilir tabii :))
Hakliymis,alnimiza dövme olarak yazmamız lazımSen geçen kategori biri bana hakaret etti okudun mu?
Arada tek tük maydonozlar geliyorSen geçen kategori biri bana hakaret etti okudun mu?
mızıkçılar çıkmış gitmiş sayfadan
Hele benim gibi şansliysan823 kişi oy kullanmış :))) alan genişşans zor
Hele benim gibi şansliysan
Kismetse gelir Şam'dan Yemen'den,kısmet değilse ne gelir elden ?
Katılanları ayıklar benceYarışmaya katılan da oy veriyor
Katılmayanlarınki oy da bizimki parmak tiryakiliği mi?
Hadi bakalım ,inşallah ümitlerin boşa çıkmazçok ümitsiz davranmayacağımminnoş bir ümidim var