Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Fotoğraf çekilene kadar frenlediklerini ne biliyorsun :KK53:
Dayanamamış yemişler baksana sunum fotoğrafına ,az kalmış onu çekmişler :sus:
Emira ben de sana takılıyordum ama ciddi değildim ,inşallah yanlış anlamamışsındır :olamaz:

Hahah valla ben olsam ben de dayanamam heralde şu manzara karşısında :KK70:

Şaka olduğunu biliyorum canım senden bahsetmiyorum zaten. Sarıcık vardı hatırlarsın onun yaş pastası baya olay olmuştu onu kast ettim aslında yanlış anlaşılma olmasın.
Ayrıca kuru kuru birinci olmak o kadar zevkli olmuyor rekabet olunca daha eğlenceli oluyor yani ben birinci olduğumda rahat rahat bana laf atabilirsin :p

Şaka olduğunu biliyorum canım senden bahsetmiyorum zaten. Sarıcık vardı hatırlarsın onun yaş pastası baya olay olmuştu onu kast ettim aslında yanlış anlaşılma olmasın.
Ayrıca kuru kuru birinci olmak o kadar zevkli olmuyor rekabet olunca daha eğlenceli oluyor yani ben birinci olduğumda rahat rahat bana laf atabilirsin :p
Tabi bir de benim ramazan sofraları birinciliği baya olaylıydı hatta uzun süre yarışma bile olmadı olaydan sonra:olamaz:

Aynen canım yaa,ne strese girmişti,canı sıkılmıştı.Gerçi öteki pasta kategorisinde de Kakao yaşamıştı aynısını:olamaz:Demek ki neymiş pastalar kategorisinde çikiletalı pasta yapmayacakmışız:KK45:

Aynen canım yaa,ne strese girmişti,canı sıkılmıştı.Gerçi öteki oasta kategorisinde de Kakao yaşamıştı aynısını:olamaz:Demek ki neymiş pastalar kategorisinde çikiletalı pasta yapmayacakmışız:KK45:
Onu biliyorun hazır sanılmıştı pasta:)
Olaylı ama okurken heyecanlıydı bee :KK53:
Ayy olayların içinden biri okur da döver beni:skandal:
:KK70::KK70:

Aynen canım yaa,ne strese girmişti,canı sıkılmıştı.Gerçi öteki pasta kategorisinde de Kakao yaşamıştı aynısını:olamaz:Demek ki neymiş pastalar kategorisinde çikiletalı pasta yapmayacakmışız:KK45:

Kakaonun zamanında ben buralarda yoktum 🙈
Oy verenlere hakaret gibi bir şey bence bu. Beğen veya beğenme birisi birinci olduysa çoğunluğun tercihine saygı göstermek lazım...
Ay bir de H E ye çilekli puding demişlerdi o da efsaneydi :KK70: etiketlemeyeyim de canı çekmesin hamiş hamiş :KK68:

Benim gelmediğim zamanlarda oldu herhalde, tühh kaçırmışım ekşını:KK70:

Buralarda neler neler gördük ah bilsen bacım :KK70:

X