Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .

Hahah valla ben olsam ben de dayanamam heralde şu manzara karşısında

Şaka olduğunu biliyorum canım senden bahsetmiyorum zaten. Sarıcık vardı hatırlarsın onun yaş pastası baya olay olmuştu onu kast ettim aslında yanlış anlaşılma olmasın.
Ayrıca kuru kuru birinci olmak o kadar zevkli olmuyor rekabet olunca daha eğlenceli oluyor yani ben birinci olduğumda rahat rahat bana laf atabilirsin

Tabi bir de benim ramazan sofraları birinciliği baya olaylıydı hatta uzun süre yarışma bile olmadı olaydan sonra

Aynen canım yaa,ne strese girmişti,canı sıkılmıştı.Gerçi öteki pasta kategorisinde de Kakao yaşamıştı aynısınıDemek ki neymiş pastalar kategorisinde çikiletalı pasta yapmayacakmışız

Aynen canım yaa,ne strese girmişti,canı sıkılmıştı.Gerçi öteki oasta kategorisinde de Kakao yaşamıştı aynısınıDemek ki neymiş pastalar kategorisinde çikiletalı pasta yapmayacakmışız
Onu biliyorun hazır sanılmıştı pasta:)
Olaylı ama okurken heyecanlıydı bee
Ayy olayların içinden biri okur da döver beni

Aynen canım yaa,ne strese girmişti,canı sıkılmıştı.Gerçi öteki pasta kategorisinde de Kakao yaşamıştı aynısınıDemek ki neymiş pastalar kategorisinde çikiletalı pasta yapmayacakmışız

Kakaonun zamanında ben buralarda yoktum
Oy verenlere hakaret gibi bir şey bence bu. Beğen veya beğenme birisi birinci olduysa çoğunluğun tercihine saygı göstermek lazım...
Ay bir de H E ye çilekli puding demişlerdi o da efsaneydi etiketlemeyeyim de canı çekmesin hamiş hamiş

Benim gelmediğim zamanlarda oldu herhalde, tühh kaçırmışım ekşını

Buralarda neler neler gördük ah bilsen bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…