Fotoğraf çekilene kadar frenlediklerini ne biliyorsun
Dayanamamış yemişler baksana sunum fotoğrafına ,az kalmış onu çekmişler
Emira ben de sana takılıyordum ama ciddi değildim ,inşallah yanlış anlamamışsındır
Amin inşallah sağol ablacim
Yok düşünmüyorum ,ben rahatım yerimden,ikincilik zor iş,çok stresliHakket ya kunefeyi kollarken baklava gecmesin
Dogru diyon kal orda gelme senYok düşünmüyorum ,ben rahatım yerimden,ikincilik zor iş,çok stresli
Tabi bir de benim ramazan sofraları birinciliği baya olaylıydı hatta uzun süre yarışma bile olmadı olaydan sonraHahah valla ben olsam ben de dayanamam heralde şu manzara karşısında
Şaka olduğunu biliyorum canım senden bahsetmiyorum zaten. Sarıcık vardı hatırlarsın onun yaş pastası baya olay olmuştu onu kast ettim aslında yanlış anlaşılma olmasın.
Ayrıca kuru kuru birinci olmak o kadar zevkli olmuyor rekabet olunca daha eğlenceli oluyor yani ben birinci olduğumda rahat rahat bana laf atabilirsin
Aynen canım yaa,ne strese girmişti,canı sıkılmıştı.Gerçi öteki pasta kategorisinde de Kakao yaşamıştı aynısınıHahah valla ben olsam ben de dayanamam heralde şu manzara karşısında
Şaka olduğunu biliyorum canım senden bahsetmiyorum zaten. Sarıcık vardı hatırlarsın onun yaş pastası baya olay olmuştu onu kast ettim aslında yanlış anlaşılma olmasın.
Ayrıca kuru kuru birinci olmak o kadar zevkli olmuyor rekabet olunca daha eğlenceli oluyor yani ben birinci olduğumda rahat rahat bana laf atabilirsin
Benim gelmediğim zamanlarda oldu herhalde, tühh kaçırmışım ekşınıTabi bir de benim ramazan sofraları birinciliği baya olaylıydı hatta uzun süre yarışma bile olmadı olaydan sonra
Olaylı ama okurken heyecanlıydı beeTabi bir de benim ramazan sofraları birinciliği baya olaylıydı hatta uzun süre yarışma bile olmadı olaydan sonra
Onu biliyorun hazır sanılmıştı pasta:)Aynen canım yaa,ne strese girmişti,canı sıkılmıştı.Gerçi öteki oasta kategorisinde de Kakao yaşamıştı aynısınıDemek ki neymiş pastalar kategorisinde çikiletalı pasta yapmayacakmışız
Olaylı ama okurken heyecanlıydı bee
Ayy olayların içinden biri okur da döver beni
Cevap olumsuz o zaman
Soru ne?Cevap olumsuz o zaman
Günaydın canım❤Cevap olumsuz o zaman
Proluk:))Soru ne?
Sana da günaydın canımGünaydın canım❤
Olumlu olsa da şimdi cevap vermez zaten:)
Aynen canım yaa,ne strese girmişti,canı sıkılmıştı.Gerçi öteki pasta kategorisinde de Kakao yaşamıştı aynısınıDemek ki neymiş pastalar kategorisinde çikiletalı pasta yapmayacakmışız
Benim gelmediğim zamanlarda oldu herhalde, tühh kaçırmışım ekşını
Aynen ,kategori biterken oluyor geneldeGünaydın canım❤
Olumlu olsa da şimdi cevap vermez zaten:)
3 kişiye proluk verecekmis patron,acaba o kişiler biz olabilir miyiz diye sordu balbocuuSoru ne?
Bu sefer katılıp pro olmayan herkese verilir diye düşünüyorum İnşaAllahSana da günaydın canımYok canım,dünden beri gülüşüyoruz zaten,gaza getiriyoruz birbirimizi Olursa olur,olmazsa cani sağolsun :)
İnşallah,bence de öyle olmalıBu sefer katılıp pro olmayan herkese verilir diye düşünüyorum İnşaAllah