- 2 Aralık 2015
- 31.497
- 105.102
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sabahlar ❤Hayırlı sabahlar
Bende ilk yarışmada ilk 5 e girmiştim insan da ayrı bir hava oluyorTesekkur ederim canim ❤
Ilk katılımım için güzel oy aldım :)))
Benim ilk 5 i bulmaz amaBende ilk yarışmada ilk 5 e girmiştim insan da ayrı bir hava oluyor
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar :))
Liz Allah yardimcin olsun habire bilmece soruyo mu evde de
Fotoğraf çekilene kadar frenlediklerini ne biliyorsunBen de duvarı nem insanı gam yıkar demek istediğini düşünmüştüm ne kadar naifim
Bu arada tarih mevzusunu ben ortaya attım @Lisabella abla ama şaka amaçlı söylemiştim. Yani sahte olsa ne çıkarı olabilir ki Kazen abinin? Kendinizi o muhteşem tatlıyı yememek için fotoğraf çekilene kadar frenlemiş olmanız bile mucize bence
Bir de tabi azıcık birazcık künefeyi kıskanmış olabilirim bu arada yemek yarışmasının geleneklerinden biri de birinciye hain planlar kurmaktır sonuncu olan bile nedense birinciyi ekarte etmeye çalışır... Bunu Kazen abi de yaşadığına göre dağılabiliriz
Emira ben de sana takılıyordum ama ciddi değildim ,inşallah yanlış anlamamışsındırValla ben daha önce iki kere birinci oldum ondan biliyorum
Genelde şakalaşma oluyor ama ciddi şekilde saldırı olduğunu da gördü bu gözler malesef...
Hayırlı sabahlar
Tesekkur ederim canim ❤
Ilk katılımım için güzel oy aldım :)))
Bana günaydın derken miniği de aradan çıkarmışsın ,tasarruflu garıgünaydın gününüz aydın olsun @minik meleklerim
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlarGünaydın kızlar :))
Şimdi beni gaza getirip sen 1.olacaksın diyenler oylarını bana verecek banane ben karışmamEv yapımı baklavacilar anca geliyor deynepnaz
Bana günaydın derken miniği de aradan çıkarmışsın ,tasarruflu garı
Al benimkileri künefeyi sollarsınŞimdi beni gaza getirip sen 1.olacaksın diyenler oylarını bana verecek banane ben karışmam
Amin inşallah sağol kankacimIyi cok işin kalmamıs kankacim dua ederim tabiki inşallah güzel gecer, simdiden Allah kabul etsin canım ❤
Olmaz beni de sollar o zamanAl benimkileri künefeyi sollarsın
Amin inşallah sağol ablacimBaktım şimdi İlk 10 değişmiş, Smile forever, Tontriko vardı:)
Bitirmişsin işlerini canım:) Kuran'ın da güzel geçer İnşaAllah, Allah kabul etsin canım❤
Sen daha taze 1.lik aldın bekle azOlmaz beni de sollar o zaman