Etiketlerde avatar da var artık ne güzel
Subatta 3 u bitirdik vuso
Senin paşalar ne kadar oldu canım
Rabia cikiyomusBen tahmin ediyorum %99.9
Hadi İnşaAllah
Aynen çok güzel:)Etiketlerde avatar da var artık ne güzel
Aman o ne anlarSubatta 3 u bitirdik vuso
Rabia cikiyomus
Olu mu gaynanam pek hamaratdir
Yapsın tarifini görelimOlu mu gaynanam pek hamaratdir
Oyy MaşaAllahSubatta 3 u bitirdik vuso
Rabia cikiyomus
Bunları hep düşündüm hatta katmer düşündüm ama okadar cesur olamadımHep baklava diyorsunuz peki şöbiyet,dilber dudağı,burma,bülbül yuvası,fıstık sarma,künefe bunları niye hesaba almıyorsunuz.Bence onlar gibi sunum ile bomba olacak bir sürü tarif var:)
Bende vazgeçmekten vazgeçtim ilk elin günahı olmaz diyerek deli cesaretiyle var gücümle katılcamVaz mı geçsem neBu kadar güzel tatlının arasında kaybolmakta var
Ahh canım keşke yapabilsem çocuklardan saçımı tarayamiyorum
Senin tarifte çok güzelBunları hep düşündüm hatta katmer düşündüm ama okadar cesur olamadım
Bende vazgeçmekten vazgeçtim ilk elin günahı olmaz diyerek deli cesaretiyle var gücümle katılcam
Yapmaya usenmez insallahYapsın tarifini görelim
Yürü be kim tutar seniBunları hep düşündüm hatta katmer düşündüm ama okadar cesur olamadım
Bende vazgeçmekten vazgeçtim ilk elin günahı olmaz diyerek deli cesaretiyle var gücümle katılcam
Üşenirse veririm tarifiYapmaya usenmez insallah
Baklava sendeyken ben ancak mutfağa yürürümYürü be kim tutar seni
Yok ben de değil ben sonlara geldim:) İlk gelen kapmıştırBaklava sendeyken ben ancak mutfağa yürürüm
Giriş yapamamıştır ,Kazen sağ olsun halletti de geldim :)sen hiç mi giremedin dün canım benim kafam yerinde değildi bildirimler yüzünden :)
Konu açmakla meşguldür
Açmış konuyu ama resimler eklenmedi ekleyeceğiz birazdan:)Konu açmakla meşguldür