Çikolatalı baklavada yapılacak:)Bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çikolatalı baklavada yapılacak:)Bilemiyorum
Aynen oyle nevoGün çabucak geçip gidiyor akşam olunca bakıyoruz çok yorulmuşuz:)
Allah kolaylık versin
Pazartesi gelince offff poffff yapıyorum sonra bakıyorum cuma gelmişAynen oyle nevo
Ben hafta ne zaman basliyo ne zaman bitiyor anlamiyorum
Bu sefer ki kategoride tum tatlilar iddialiÇikolatalı baklavada yapılacak:)
Aynen öyle olduBildirim yağmuruna tuttum :)
Daha ben de onu dicektim çok uyumlusunuz kk la
Saydıklarının hepsi var mı Nevoş İkisini biliyorum daHep baklava diyorsunuz peki şöbiyet,dilber dudağı,burma,bülbül yuvası,fıstık sarma,künefe bunları niye hesaba almıyorsunuz.Bence onlar gibi sunum ile bomba olacak bir sürü tarif var:)
Yasminde değil ilk giden tarif baklava yasmin tee akşam geldiİcimden inanasim gelmedi nedense
Vuso senin kiza masallah ya ne kadar buyumus prensesAynen öyle oldu
Saydıklarının hepsi var mı Nevoş İkisini biliyorum da
Ooooo daha neler neler varAynen öyle oldu
Saydıklarının hepsi var mı Nevoş İkisini biliyorum da
Büyüdü ya teyzesi Yıllar geçiyor anlamadanVuso senin kiza masallah ya ne kadar buyumus prenses
Hayır o ilk bildirenlerden:)Yasminde değil ilk giden tarif baklava yasmin tee akşam geldi
Orasi belli olmazYasminde değil ilk giden tarif baklava yasmin tee akşam geldi
BiliyodumHayır o ilk bildirenlerden:)
Vaz mı geçsem ne Bu kadar güzel tatlının arasında kaybolmakta varOoooo daha neler neler var
Guccuklugu gozumun onunde valla masallahBüyüdü ya teyzesi Yıllar geçiyor anlamadan
Ama baklavayı o almadı :)Biliyodum
Ama senin tarifte onlar gibi ve iddialıVaz mı geçsem ne Bu kadar güzel tatlının arasında kaybolmakta var
Guccuklugu gozumun onunde valla masallah
Makyajkolik canan yasmin bu ucluden biri aldi kesinAma baklavayı o almadı :)
Ben tahmin ediyorum %99.9Ama baklavayı o almadı :)
Hadi İnşaAllahAma senin tarifte onlar gibi ve iddialı
deynepnaz a tembel mi diyorsunMakyajkolik canan yasmin bu ucluden biri aldi kesin
Nedense deynep almamisdir diye dusunuyorum