- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Olsun bebeleri buyutunce gelirsin sen de bekliyoruzAhh canım keşke yapabilsem çocuklardan saçımı tarayamiyorum
Nevo bana verdigin o tarifin altindan insallah kalkarim yaSenin tarifte çok güzel
Sen yaparsın ben biliyorumOlsun bebeleri buyutunce gelirsin sen de bekliyoruz
Nevo bana verdigin o tarifin altindan insallah kalkarim yagazi verip tarifi tutusdurdun elime
Biz görebilir miyizAçmış konuyu ama resimler eklenmedi ekleyeceğiz birazdan:)
Sen tarif aldın mı canım:)İnsallahcok korkayrum
Gül tatlısıııBiz görebilir miyiz
İlk istedigim tarifGül tatlısııı
Eveet en afillisindenSen tarif aldın mı canım:)
Evet gördüm canım:)Gül tatlısııı
Baş harfi ş miEveet en afillisinden
ben toplamda 15 fotoğraf ancak çekiyorum acaba ondan mı olmuyor?Hepsi sunum icin degil yapim asamalariyla birlikte, ama evet bazen 50 tane bazen 100 u geciyor. Sonra 15-20 tane kalacak sekilde, gerisini siliyorum
eviliğimizin ilk zamanlarında kahvem köpüksüz oluyor diye eşim kahve kavanozuna azıcık karnonat atmıştı iyi köpürüyordu. o bitince ben de attım ama abartmışım kahvenin kimyasını bozmuşum telve bile olmuyordu doğru düzgünSimdi kahvemi aldim yanima, ve tum puf noktalariyla yaptim yine olmadieskiden ne guzel yapardim bir sey oldu tutturamiyorum
Geldi mi resimlerAy ancak acabildim, fotograflar beynimi yakti yine
Vaaay sunum süper olmuş kızAy ancak acabildim, fotograflar beynimi yakti yine
Açıldı konu:)Biz görebilir miyiz
Korkma su derin değilİnsallahcok korkayrum
Bilmem alfabeyi unuttum birdenBaş harfi ş mi
Valla cok cekiyorum cunku zaten sonra cogunu begenmeyip siliyorum ve elim titriyor benim fotograf cekerken genellikle, o yuzden bulanik olanlarda oluyor. Bir cok acidan cekiyorum sonra begendiklerim kaliyor iste.ben toplamda 15 fotoğraf ancak çekiyorum acaba ondan mı olmuyor?
eviliğimizin ilk zamanlarında kahvem köpüksüz oluyor diye eşim kahve kavanozuna azıcık karnonat atmıştı iyi köpürüyordu. o bitince ben de attım ama abartmışım kahvenin kimyasını bozmuşum telve bile olmuyordu doğru düzgün