Tatlı Tarifi Şerbetli Tatlılar

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Hepsi sunum icin degil yapim asamalariyla birlikte, ama evet bazen 50 tane bazen 100 u geciyor. Sonra 15-20 tane kalacak sekilde, gerisini siliyorum😂
ben toplamda 15 fotoğraf ancak çekiyorum acaba ondan mı olmuyor?🤔
Simdi kahvemi aldim yanima, ve tum puf noktalariyla yaptim yine olmadi🙄 eskiden ne guzel yapardim bir sey oldu tutturamiyorum😭
eviliğimizin ilk zamanlarında kahvem köpüksüz oluyor diye eşim kahve kavanozuna azıcık karnonat atmıştı iyi köpürüyordu. o bitince ben de attım ama abartmışım kahvenin kimyasını bozmuşum telve bile olmuyordu doğru düzgün:olamaz:

ben toplamda 15 fotoğraf ancak çekiyorum acaba ondan mı olmuyor?🤔

eviliğimizin ilk zamanlarında kahvem köpüksüz oluyor diye eşim kahve kavanozuna azıcık karnonat atmıştı iyi köpürüyordu. o bitince ben de attım ama abartmışım kahvenin kimyasını bozmuşum telve bile olmuyordu doğru düzgün:olamaz:
Valla cok cekiyorum cunku zaten sonra cogunu begenmeyip siliyorum ve elim titriyor benim fotograf cekerken genellikle, o yuzden bulanik olanlarda oluyor. Bir cok acidan cekiyorum sonra begendiklerim kaliyor iste. 😁

Kahveyi ben eskiden her sekilde guzel yapardim, 1 senedir beceremiyorum yeni cezve almistim ondan sanirim🤪

X