- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
- 208
Akıllarda hep bu çılgın sorukunefeyi ben yapsam acaba 1.olurmuydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıllarda hep bu çılgın sorukunefeyi ben yapsam acaba 1.olurmuydum
Yaw ben bu Kazeni kime sikayet edem yayok mu senden daha kidemlisi Kazen diskalifiye etsin seni
O zaman olmadıYoo niye kızıyım
İşte buuu şahanesinbirakalim da bu sefer de kazen dusunsun ne soylemek istedigimizi
Kazen sunum fotoğrafında tatlının yanına tarihin yazılı olduğu kağıt koymamış
Oradan diskalifiye ettirebilirsin canım bence
Kazen sunum fotoğrafında tatlının yanına tarihin yazılı olduğu kağıt koymamış
Anladım abla madem öyle bir sonraki yarışmalarda çok bilindik markaları mı sponsor uaosak nasıl olsaBak canım böyle yazdı:)
verilmis oylarin yuzde ellisini sadece kunefeye verilmis sayarsak kacinci olurdu sen hesap et nevokonusturtdurtma beniVayyy demek öyle:)
Konusunda kullandı ya orada görmüşlerdir Trendlere de girmiş konu herkes gitmişBildirimde tehdit kullandı mı hiç dikkat etmedim
Ama o olmasa şöbiyet geçecekmiş:)Bazıları korkmuştur ama ya Baklavanın önüne nasıl geçti ben hayret ettim
Bence olamazdık kim bu zamanda fistiga o kadar para verirAkıllarda hep bu çılgın soru
İste onu dun dusundum sonra aklima geldi ben de bazen unutuyorum diyeKazen sunum fotoğrafında tatlının yanına tarihin yazılı olduğu kağıt koymamış
Hadi şimdi 1. oldu diye çamur atmayalımBaşkası olunca olay çıknca hep öyle cevap veriliyor yaverilmis oylarin yuzde ellisini sadece kunefeye verilmis sayarsak kacinci olurdu sen hesap et nevokonusturtdurtma beni
bnce kazen olunca is degisdiAkıllarda hep bu çılgın soru
Bilmez miyizkızlar benim meşhur bir sözüm var....
ben sizin benim bilmediğimi sandığınız şeyleri biliyorum...
Fıstık okadar çok gitmediki benim kasemde de okadar fıstık vardı nevar yaaniBence olamazdık kim bu zamanda fistiga o kadar para verir
Aha diskalifiye sebebiKazen sunum fotoğrafında tatlının yanına tarihin yazılı olduğu kağıt koymamış
Kazen in olması oylamayı degistirseydi Lisa katıldığında o da birinci olurdubnce kazen olunca is degisdi
simdi ona oy verenler arasindanmi 3 kisiyi pro yapck yoksa genel oylamadami orayi anlamadim
Bilmez miyiz