- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
- 208
İşte hep öyle anladılarbnce kazen olunca is degisdi
simdi ona oy verenler arasindanmi 3 kisiyi pro yapck yoksa genel oylamadami orayi anlamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte hep öyle anladılarbnce kazen olunca is degisdi
simdi ona oy verenler arasindanmi 3 kisiyi pro yapck yoksa genel oylamadami orayi anlamadim
Nolurdu gecseydim nolurdu ha nolurduuuAma o olmasa şöbiyet geçecekmiş:)
Ben o yüzden ceviz kullandım paketi 11.95Fıstık okadar çok gitmediki benim kasemde de okadar fıstık vardı nevar yaani
Ben konuya onay verdim beni suçlu mu yapıyorsunuz.Biraz abimi savunayımAha diskalifiye sebebi
Oluncesen ne zaman kendi rızanla oylarını bana devrettiğini açıklayıp yarışmadan çekileceksin ?
hahahahahahahahahahahahahaha
Künefe aşkı :)Konuda çıkan Google reklamı manidar, sizce bu bir işaret mi:))))
Eki Görüntüle 2250767
Aha da diskalifiye sebebiKonuda çıkan Google reklamı manidar, sizce bu bir işaret mi:))))
Eki Görüntüle 2250767
kazen abi olunca millet korkudanda vermis olabilir oda varKazen in olması oylamayı degistirseydi Lisa katıldığında o da birinci olurdu
O da baklavagillerden sayılır işteAma o olmasa şöbiyet geçecekmiş:)
Oylamaya sunmak lazım demokratik bi sitedeyiz değil mi? Yoksa değilmiyizBen konuya onay verdim beni suçlu mu yapıyorsunuz.Biraz abimi savunayım
bnce kazen olunca is degisdi
O zaman tüm tarifleri incelemem gerekecek:)Oylamaya sunmak lazım demokratik bi sitedeyiz değil mi? Yoksa değilmiyiz
39 mesajKonuda çıkan Google reklamı manidar, sizce bu bir işaret mi:))))
Eki Görüntüle 2250767
Çok şifreli konuşuyorsun abi ben çözemiyorum yada kafam basmıyor :/3 kişiyi seçince çok üzüleceksiniz bu sözlerinizden .... : )
Bence eve davet edin, Ona ellerinizle künefe yapın, kerametini göstersin yineBu arada bu hafta sonu burada muhtar seçimi var. ilk kez muhtar seçeceğim 3 rakip var acayip vaadler var.
Hepsi de benim araziye yol açılacağı sözünü verdi... 1 tanesi seçilsin çok istiyorum bıçak sırtı üçü de alabilir. Benim adayın oyunu kırana telkinde bulunuyorum X kişisini destekliyorum de çekil diye ama yok çekilmiyor
OluuurO zaman tüm tarifleri incelemem gerekecek:)