- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Bence deYok canım ya:)O eksik kalsın bence pek hoş olmaz:)Kızanlar küfür falan atabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence deYok canım ya:)O eksik kalsın bence pek hoş olmaz:)Kızanlar küfür falan atabilir
Abla su son iki hafta bayağı uğraştım ama gitmedi bugün iki yumurta kırdık ev ekmeği pul biber eşime dedim yesem de olmuyor yemesemdeAma ufak ufak yapabilirsin kökten kesmen gerekmiyor
Baklava yaptı daha ne olsunHangi üfürükçü ye gttin bizde alalım birer üfurme
Ben zaten 3.olmak istiyordum, istesem 1.olurdum
Veremiyorsun o zaman almamaya dikkat etAbla su son iki hafta bayağı uğraştım ama gitmedi bugün iki yumurta kırdık ev ekmeği pul biber eşime dedim yesem de olmuyor yemesemde
İstedim de vermedin hiç mi beni sevmedinBaklava yaptı daha ne olsun
Bakalım bakacağızVeremiyorsun o zaman almamaya dikkat et
Benim de 3 katımKazen resmen benim iki katım deynepnaz da damlıyo diyodu nazar olmasın diye bir aktı tam aktı yani
Hemde ilk yarışmasıBenim de 3 katım
Patron kontenjanındanHemde ilk yarışması
Kazen abinin oyları benim oyumun 16 katının 2 fazlasıKazen resmen benim iki katım deynepnaz da damlıyo diyodu nazar olmasın diye bir aktı tam aktı yani
Hakkıyla aldı yapacak bir şey yok:)Patron kontenjanından
Kimin ?Hemde ilk yarışması
Kazen abinin oyları benim oyumun 16 katının 2 fazlası
Kazen'inKimin ?
Ben de patron olsam 1. olurdumHemde ilk yarışması
Bebeğim yorma kafanı bunlar için beni doğru mu diye hesap yaptırmak zorunda bırakıyorsun hiç sevmem böyle şeyleriKazen abinin oyları benim oyumun 16 katının 2 fazlası