- 12 Temmuz 2006
- 56.277
- 216.504
- 1.223
- 52
39 mesaj bir şey değil, daha fazlasının olduğu zamanlar oluyor :)))39 mesaj
bunlara cvp vermek 1 gün alirrrrr
abla isin cok zormuss ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
39 mesaj bir şey değil, daha fazlasının olduğu zamanlar oluyor :)))39 mesaj
bunlara cvp vermek 1 gün alirrrrr
abla isin cok zormuss ya
Ya başka açıklar bulursamOluuur
Başımdan kaynar sular döküldü direkt kendimi görünce Uyarı sandımKonuda çıkan Google reklamı manidar, sizce bu bir işaret mi:))))
Eki Görüntüle 2250767
Oylamaya sunmak lazım demokratik bi sitedeyiz değil mi? Yoksa değilmiyiz
Yaramazlık yapmışsın seni almaya gelmişBaşımdan kaynar sular döküldü direkt kendimi görünce Uyarı sandım
Bende açık yok bulda bari önümüz açılsınYa başka açıklar bulursam
Sorunuzun cevabı yıllar önce verildi ;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sayin-kazen-ve-kadinlar-kulubu.625682/
Buda Kazenin işi ben size,e diyimKonuda çıkan Google reklamı manidar, sizce bu bir işaret mi:))))
Eki Görüntüle 2250767
inanin bnde tam bunu diycektim aslinda kunefeye oyumu vercektimde yanlislikla elim baskasina carpmis hakettiniz 1.ligi3 kişiyi seçince çok üzüleceksiniz bu sözlerinizden .... : )
Topuğuna sıkıyorsunoy vermedik ama havada karada yönetim kadrosuyuz, Kazen'in künefesini yedirmeyiz, şöbiyetinin şerbetini kuruturuzAha da diskalifiye sebebi
Cinsiyet farki diyeyim anla sen minigimKazen in olması oylamayı degistirseydi Lisa katıldığında o da birinci olurdu
Allah kolaylik versin ozman:)))39 mesaj bir şey değil, daha fazlasının olduğu zamanlar oluyor :)))
Demek kariyerini eski guzel hatiralarina degistin ha ablaTopuğuna sıkıyorsunoy vermedik ama havada karada yönetim kadrosuyuz, Kazen'in künefesini yedirmeyiz, şöbiyetinin şerbetini kuruturuz
simdi soruyorumbalbocuuu noldu,sordun mu ?
Gittim,geldim aynı yerde miyiz ?simdi soruyorum
Nereden bilicez o gün yapıldığını, not yokBen konuya onay verdim beni suçlu mu yapıyorsunuz.Biraz abimi savunayım
Vallahi korktum NevoşYaramazlık yapmışsın seni almaya gelmiş
Ben şahidim:)Nereden bilicez o gün yapıldığını, not yok
Vallahi korktum Nevoş
Katılanlardan seçecek onlarda oy verdiÇok şifreli konuşuyorsun abi ben çözemiyorum yada kafam basmıyor :/