Benim patronum ama oy vermedim Torpil yok hakkıyla aldı:)Ben de patron olsam 1. olurdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim patronum ama oy vermedim Torpil yok hakkıyla aldı:)Ben de patron olsam 1. olurdum
Daha öncede uarismisti ya ben mi yanlış hatırlıyorum balık türü bişey yapmış :))Kazen'in
Doğru doğruBebeğim yorma kafanı bunlar için beni doğru mu diye hesap yaptırmak zorunda bırakıyorsun hiç sevmem böyle şeyleri
Tehdit vardıHakkıyla aldı yapacak bir şey yok:)
Oylamaya hiç katılmadı canım bu ilk:)Daha öncede uarismisti ya ben mi yanlış hatırlıyorum balık türü bişey yapmış :))
Valla doğru ama
Bildirimde tehdit kullandı mı hiç dikkat etmedimTehdit vardı
Hikmet anladım söyleyin katilmasin hediye de alamıyor nasıl olsaOylamaya hiç katılmadı canım bu ilk:)
İki kez bildirim gitti sanki bu sefer :))Bildirimde tehdit kullandı mı hiç dikkat etmedim
Belki eşi alacak henüz bilmiyoruz:)Hikmet anladım söyleyin katilmasin hediye de alamıyor nasıl olsa
Ama sebebini dün açıkladı:)İki kez bildirim gitti sanki bu sefer :))
Himm anladım olacaktı o hikmette kimHikmet anladım söyleyin katilmasin hediye de alamıyor nasıl olsa
Herkes senin gibi yapmadı şekerim proluğu duyan patrona oy verince çekilişe katılacağını düşünüp verdi yoksa kazanamazdıBenim patronum ama oy vermedim Torpil yok hakkıyla aldı:)
Ben kaciridm o. ZamanAma sebebini dün açıkladı:)
Yoo niye kızıyımBen öyle herkese ses atmamSana böyle söyleyince kızıyor musunKızıyorsan devam edeceğim ondan soruyorum.Yoksa başka amacım yok
Vayyy demek öyle:)Herkes senin gibi yapmadı şekerim proluğu duyan patrona oy verince çekilişe katılacağını düşünüp verdi yoksa kazanamazdı
birakalim da bu sefer de kazen dusunsun ne soylemek istedigimiziBirTutamMutluluk20 bak pike diyorlar, bahar diyorlar bende üçüz diyorum anla sen
Bildirimi neden yolladım öncelikle onu açıklayayım, ramazan geliyor ve bu bölüme bir sponsor bulup buraya ayırdığım kaynağı bursa kaydırmak istiyorum.
6 senede bu bölümde sadece 1 yarışmada sponsor vardı ve onun dışında tüm hediyeleri site olarak biz aldık. Toplamda yaklaşık 25.000 TL'lik hediye yolladık.
Pro üyelik satışı çok azaldı ve burs için acilen bir kaynak ayırmam lazım. Bu sebeple buraya da bir sponsor bulmalıyım.
Sponsorların baktığı ilk kriterde konunun okunma sayısı. Bu sebeple her kanaldan buranın reklamını yaptım.
Olay budur benim katılmam değil ....
Ben demiştim ikinci kim olacak onu çok merak ediyorum diye ...
Bak canım böyle yazdı:)Ben kaciridm o. Zaman
Bazıları korkmuştur ama ya Baklavanın önüne nasıl geçti ben hayret ettimBenim patronum ama oy vermedim Torpil yok hakkıyla aldı:)