- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.399
- 698
Sen beni eledinBenim sesim kötü, ne istiyorsun ne söyleyeyim
Eledim eledim höllük eledim söyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen beni eledinBenim sesim kötü, ne istiyorsun ne söyleyeyim
Onun sesi güzel duymasın,kendiside güzelBeceriklide Ama duymasın aramızdaBoşver o zaman benim seisimde güzel değil @Bevvab inki guzel galiba :))
Bende biriniz kullanıyorum diğerini bilmiyorumPcdeyim canım bazen mozilla bazen chorme kullanıyorum.Şimdi ne oldum bilmem ikisindednde bildirim geliyor.Ve mesaj yazarken hop ikisinden biri açılıyor:)Bir oaraya bir oraya:)O bildirimlerden emoji koymakta zorlanıyorum:)
Sen beni eledin
Duymasın zaten bana da hava arıyor zayifliyorum diyeOnun sesi güzel duymasın,kendiside güzelBeceriklide Ama duymasın aramızda
Bazen birinde sorun olunca diğerine geçiyorum:)Bende biriniz kullanıyorum diğerini bilmiyorum
Ellendi bitti saygısızca ,elenmenin tadına varıncaSen beni eledin
O zaman havasından geçilmezDuymasın zaten bana da hava arıyor zayifliyorum diye
Sen sert seviyorsun ben türküEllendi bitti saygısızca ,elenmenin tadına varınca
Nereye akıyoruz Benim devreler yandı Herkes ses atma falan diyor se atma butonuda mı varYok hızlı akıyoruz:)
Ben doğru dürüst evde yemiyorum ki anneme gidiyorum sarma kaynana ya gidiyorum gözleme börek ne yapayım nasıl yaşanır böyleO zaman havasından geçilmez
Yok canım ya:)O eksik kalsın bence pek hoş olmaz:)Kızanlar küfür falan atabilirNereye akıyoruz Benim devreler yandı Herkes ses atma falan diyor se atma butonuda mı var
O zaman havasından geçilmez
Ama ufak ufak yapabilirsin kökten kesmen gerekmiyorBen doğru dürüst evde yemiyorum ki anneme gidiyorum sarma kaynana ya gidiyorum gözleme börek ne yapayım nasıl yaşanır böyle
Hangi üfürükçü ye gttin bizde alalım birer üfurmeAkşam gezmedeydim, ödev bu saatlere kaldı, sabah ifadenizi alırım
Ben zaten 3.olmak istiyordum, istesem 1.olurdumdeynepnaz kankim oylar iyi gidiyor.3. oldun gibi görünüyor
Sabah beni bulamazsın gel hesabımı şimdi al :)Akşam gezmedeydim, ödev bu saatlere kaldı, sabah ifadenizi alırım
Aynen :)Ben zaten 3.olmak istiyordum, istesem 1.olurdum