Bana bildirim yağıyor iki tarayıcıdan mesaja pcden emoji koyamıyorumBu bildirimler de neydi şimdi, özrl mesajınıza cevap verildi diye bildirim geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bildirim yağıyor iki tarayıcıdan mesaja pcden emoji koyamıyorumBu bildirimler de neydi şimdi, özrl mesajınıza cevap verildi diye bildirim geliyor
Biraz daha okusan 2. olabilir miDeynepnaz bana dua etsin o kadar okuyup ufledim en son okumadan önce 30du
Bizim yer Varya ordan atılmaz mıNereye atacağım yer göster
Bu bildirimler de neydi şimdi, özrl mesajınıza cevap verildi diye bildirim geliyor
Neresi orasıBizim yer Varya ordan atılmaz mı
Gerisini Takdiri İlahi ye bıraktım benden bu kadarBiraz daha okusan 2. olabilir mi
Gelip bakmıyor bileGerisini Takdiri İlahi ye bıraktım benden bu kadar
Gizli gizli bakıyor oGelip bakmıyor bile
Mail olarak diyorumNeresi orası
Her yer birbirine girdiBana bildirim yağıyor iki tarayıcıdan mesaja pcden emoji koyamıyorum
Yok ya ne yapacaksın benim karga sesi mi:)Mail olarak diyorum
Yok hızlı akıyoruz:)Her yer birbirine girdi
Bir turku çığır da rahatlasinlarYok ya ne yapacaksın benim karga sesi mi:)
Benim sesim kötü, ne istiyorsun ne söyleyeyimMail olarak diyorum
Pcdeyim canım bazen mozilla bazen chorme kullanıyorum.Şimdi ne oldum bilmem ikisindednde bildirim geliyor.Ve mesaj yazarken hop ikisinden biri açılıyor:)Bir oaraya bir oraya:)O bildirimlerden emoji koymakta zorlanıyorum:)Abla iki tarayıcıdan da bildirim yağıyor derken anlamadım ben Nevreste