- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
Neden üye olmuştun o zaman bebekle ilgilimiydi :)2010 Ağustos canım:)
Buraya üye olduğumda doğuma 1 hafta vardı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden üye olmuştun o zaman bebekle ilgilimiydi :)2010 Ağustos canım:)
Masallah Allah bagislasinİkiz kızlarım var canım bu Pazar 14 olacaklar:)Birde oğlum var 8.5 yaşında:)
Elalis hoşgeldinnnnn
Bende o zaman kesfetmistim burayi ama üye değildim araştırma yaparken okuyordum konuları.2010 Ağustos canım:)
Hadi benden intikam al ve bayıldım bırak
gorusuruz ablaaBen kaçtım, kızıma kitap okuyup gelirim
Ben tavuklu pilav,şekerpare ,turşu dograyacagim birde ayran .Kukrim mevlüt için neler yaptın söyle bizlere fikir olsun
Tamam abla banada oku ses atBen kaçtım, kızıma kitap okuyup gelirim
Evet canım oğlumun kese geç oluştu.Kesede bebek geç göründü.Sonra gelişimi biraz yavaş oldu.3 kilo doğdu ama son haftalar çok yavaş gelişiyordu.O sebeple buraya üye oldum.Evde pc yoktu.Doğum hediyesi annemler pc alınca bende devam ettim o günden beri aktif buradayım:)Neden üye olmuştun o zaman bebekle ilgilimiydi :)
Görüşürüz canımBen kaçtım, kızıma kitap okuyup gelirim
Sağol canım hepimizin evladını inşaallahMasallah Allah bagislasin
Aynı yaştalar ama senin oğlun küçük erken yazdırmışsın:)Bende o zaman kesfetmistim burayi ama üye değildim araştırma yaparken okuyordum konuları.
Benimde Aralık 2010
Hoşgeldiniz.
Hiç eksik kalmaTamam abla banada oku ses at
Kusura bakma beğenmedim ifadesi varmis hiç gormemistimHadi benden intikam al ve bayıldım bırak
Allah kabul etsin canımgorusuruz ablaa
MaşaAllah iyiki buradasın sensiz çekilmezdi buralar :)Evet canım oğlumun kese geç oluştu.Kesede bebek geç göründü.Sonra gelişimi biraz yavaş oldu.3 kilo doğdu ama son haftalar çok yavaş gelişiyordu.O sebeple buraya üye oldum.Evde pc yoktu.Doğum hediyesi annemler pc alınca bende devam ettim o günden beri aktif buradayım:)