• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz şerbetli tatlı tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.569
  • Anket Kapalı .
Aynı yaştalar ama senin oğlun küçük erken yazdırmışsın:)
Evet öğretmen geri al deseydi alacaktım ilk donemde masallahi var uyum sağladı dedi :))
Ama küçücük kalıyor aralarında minyon birde :))
Kızları öyle yapmayacağım ama iki sene gitsin onlar .

MaşaAllah iyiki buradasın sensiz çekilmezdi buralar :) :KK15:
Şimdi iyimi oğlun ?
Sağol canım:)Girdim bir daha çıkamadım bağımlı oldum:)
Çok şükür canım hiç problem yaşamadık.Çok uslu bir bebekti,Yeme sorunu vs hiç yaşamadık.1-2 yaşında acı dolmalar ve baklavalar yemeye başladı:70:Tam Antep'li:)

Evet öğretmen geri al deseydi alacaktım ilk donemde masallahi var uyum sağladı dedi :))
Aynen canım ne kadar geç o kadar iyi:)Benim oğlumda sınıftakilerde küçük çok bozluyor herkes büyük diye:)

İyi akşamlar hanımlar :KK3: hediyemi merak edenler paylaştım geldi bu gün çok mutluyum bu saati beklemek zorundaydım netim bittiği için 🥰
Aa güle güle kullan bakayım gidip 😍

Sağol canım:)Girdim bir daha çıkamadım bağımlı oldum:)
Çok şükür canım hiç problem yaşamadık.Çok uslu bir bebekti,Yeme sorunu vs hiç yaşamadık.1-2 yaşında acı dolmalar ve baklavalar yemeye başladı:KK70:Tam Antep'li:)
Hay maşaAllahh inşaAllah 4.de iyi yer :8:

benide 5 bcuk yasnda okula vermisler annmler kucukken neysede son siniflarda boyum kisa kaliyordu digerlerine gore cok utaniyordum sinifta bnle 1 2 kisi kisaydik kötü oluyodu insan özellikle siraya girince kizlarri sakin erken verme cnm erkek gene uzarda

Aynen canım ne kadar geç o kadar iyi:)Benim oğlumda sınıftakilerde küçük çok bozluyor herkes büyük diye:)
Benimkide geçen sunumu vardı öğretmen resim attı iki kızın ortasında minicik kalmış 😍

Benimkide geçen sunumu vardı öğretmen resim attı iki kızın ortasında minicik kalmış 😍
Tabi ay olarak küçük olunca farkediyor:)Bizim sınıftakiler Allah'tan çok uzun değiller:)

Back