- 14 Kasım 2001
- 21.364
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.474
- 1.623
- 101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeme sen boş ver, hiç faydası yok:))
bakalım ya olacak ya olacak
herkes bunu söylüyor ne var şu kepekte yaaa ://
Beyaz ekmekten besin değeri olarak farkı yok canım ayrıca cabuk acıktırır,herkes bunu söylüyor ne var şu kepekte yaaa ://
Inşallah olacak canımbakalım ya olacak ya olacak
İyi akşamlar hanımlarhediyemi merak edenler paylaştım geldi bu gün çok mutluyum bu saati beklemek zorundaydım netim bittiği için
![]()
Bu bugün aklıma geldi aslında ama tam buğday unu bulmak zor mu olur kolay mı ://Beyaz ekmekten besin değeri olarak farkı yok canım ayrıca cabuk acıktırır,
Tam bugday unu alsan ekmeğini kendinde yapabilirsin fırınında vsr artık :))
Inşallah olacak canım
Çok şık bi seçim olmuş
Kolay bulursun canım heryerde vardırBu bugün aklıma geldi aslında ama tam buğday unu bulmak zor mu olur kolay mı ://
Abicim kesintisiz 19 ay -19 kategori olması lazım:)abla bugüne kadar kaç kez katıldın ?
Vay ben öleyimAbicim kesintisiz 19 ay -19 kategori olması lazım:)
Mamalarla 19 olmuş gidip saydım:)Vay ben öleyim![]()
Maşallah haketmis birde sunumları çok harika onun bunca zaman nasıl kazanamamış hayretMamalarla 19 olmuş gidip saydım:)
Birşey soracağım bu pro üyelik için kredi kartı ile satın alma seçeneği neden yok?abla bugüne kadar kaç kez katıldın ?
Aynen sunumları-tarifleri hep çok güzeldi:)Maşallah haketmis birde sunumları çok harika onun bunca zaman nasıl kazanamamış hayret![]()
Havale olmuyor mu ki :/Birşey soracağım bu pro üyelik için kredi kartı ile satın alma seçeneği neden yok?
MaşallahMamalarla 19 olmuş gidip saydım:)
Böyle sunum la 19 da bir yaptıysa ben 190 da bir anca yaparımAynen sunumları-tarifleri hep çok güzeldi:)
Kendisinin hayranıyım![]()
Nasip canım her şeyin hayırlısıBöyle sunum la 19 da bir yaptıysa ben 190 da bir anca yaparım![]()
Kazen abi sormakla ayıp etmiş, maşAllah buraya gelen 20 yi görmeden gidemiyor kiAynen sunumları-tarifleri hep çok güzeldi:)
Kendisinin hayranıyım![]()
Aynen geleni bırakmıyoruz ama pes edip erken kaçanlarda oluyor.Kazen abi sormakla ayıp etmiş, maşAllah buraya gelen 20 yi görmeden gidemiyor ki![]()