- 14 Kasım 2001
- 21.325
- 2
- 69.485
- 1.623
- 101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeme sen boş ver, hiç faydası yok:))
bakalım ya olacak ya olacak
herkes bunu söylüyor ne var şu kepekte yaaa ://
Beyaz ekmekten besin değeri olarak farkı yok canım ayrıca cabuk acıktırır,herkes bunu söylüyor ne var şu kepekte yaaa ://
Inşallah olacak canımbakalım ya olacak ya olacak
İyi akşamlar hanımlar hediyemi merak edenler paylaştım geldi bu gün çok mutluyum bu saati beklemek zorundaydım netim bittiği için
Bu bugün aklıma geldi aslında ama tam buğday unu bulmak zor mu olur kolay mı ://Beyaz ekmekten besin değeri olarak farkı yok canım ayrıca cabuk acıktırır,
Tam bugday unu alsan ekmeğini kendinde yapabilirsin fırınında vsr artık :))
Inşallah olacak canım
Çok şık bi seçim olmuş
Kolay bulursun canım heryerde vardırBu bugün aklıma geldi aslında ama tam buğday unu bulmak zor mu olur kolay mı ://
Abicim kesintisiz 19 ay -19 kategori olması lazım:)abla bugüne kadar kaç kez katıldın ?
Vay ben öleyimAbicim kesintisiz 19 ay -19 kategori olması lazım:)
Mamalarla 19 olmuş gidip saydım:)Vay ben öleyim
Maşallah haketmis birde sunumları çok harika onun bunca zaman nasıl kazanamamış hayretMamalarla 19 olmuş gidip saydım:)
Birşey soracağım bu pro üyelik için kredi kartı ile satın alma seçeneği neden yok?abla bugüne kadar kaç kez katıldın ?
Aynen sunumları-tarifleri hep çok güzeldi:)Maşallah haketmis birde sunumları çok harika onun bunca zaman nasıl kazanamamış hayret
Havale olmuyor mu ki :/Birşey soracağım bu pro üyelik için kredi kartı ile satın alma seçeneği neden yok?
MaşallahMamalarla 19 olmuş gidip saydım:)
Böyle sunum la 19 da bir yaptıysa ben 190 da bir anca yaparımAynen sunumları-tarifleri hep çok güzeldi:)
Kendisinin hayranıyım
Nasip canım her şeyin hayırlısıBöyle sunum la 19 da bir yaptıysa ben 190 da bir anca yaparım
Kazen abi sormakla ayıp etmiş, maşAllah buraya gelen 20 yi görmeden gidemiyor kiAynen sunumları-tarifleri hep çok güzeldi:)
Kendisinin hayranıyım
Aynen geleni bırakmıyoruz ama pes edip erken kaçanlarda oluyor.Onlar beni sevemiyor.Kazen abi sormakla ayıp etmiş, maşAllah buraya gelen 20 yi görmeden gidemiyor ki