- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
7de olabilir yada duz 10 olsunHayır 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7de olabilir yada duz 10 olsunHayır 6
Yok canım oğlum tatlı hastası zaten sabah 6 da başladı yemeyeKalabalık olunca ziyan olmaz zaten:) Çocukların kısmetiymiş
aynen7de olabilir yada duz 10 olsun
Eminim son kararim nevoEmin misin
Ellerine sağlık canım servise yardım ederlerse iyi yoksa işin zor:)Bende 3 gün yaptım çok şükür temize çıktıkYarın için var KV sağolsun ,arkadaşlar yardım eder.Hazirliklari tek başıma yaptım
İki gündür temizlik yapıyorum meğer ne kadar pismis ev
bnce vermeliiİste bakalım verecek mi
200 bin yapsaydık isterdik:)
Ama sohbete gel muhabbet edelim belki kendini mutfakta bulursunEminim son kararim nevo
abla senin 1 tanemi cocukYok canım oğlum tatlı hastası zaten sabah 6 da başladı yemeye
Yok canım 3 taneabla senin 1 tanemi cocuk
Teşekkür ederim canım çok şükür artık tertemiz bir evim var bakalım ne kadar dayanirsa üç çocukla :))Ellerine sağlık canım servise yardım ederlerse iyi yoksa işin zor:)Bende 3 gün yaptım çok şükür temize çıktık
Ohh şifa olsunYok canım oğlum tatlı hastası zaten sabah 6 da başladı yemeye
ayy masallah kiz erkekYok canım 3 tane
baklava yapıcam inşaAllah 70 kg olursam Ramazana kadarYani devam etsek iyi olur elimde şahane tarifler olurdu
1 ay sürmezTeşekkür ederim canım çok şükür artık tertemiz bir evim var bakalım ne kadar dayanirsa üç çocukla :))
İkiz kızlarım var canım bu Pazar 14 olacaklar:)Birde oğlum var 8.5 yaşında:)ayy masallah kiz erkek
O baklava buraya gelecekbaklava yapıcam inşaAllah 70 kg olursam Ramazana kadar
Oğlun hangi yıl hangi ay di ?İkiz kızlarım var canım bu Pazar 14 olacaklar:)Birde oğlum var 8.5 yaşında:)
2010 Ağustos canım:)Oğlun hangi yıl hangi ay di ?